“Sağlıkta Hizmet Günleri"

“Sağlıkta Hizmet Günleri"

28-29 Eylül tarihlerinde Ordu Kültür Sanat Merkezinde “Sağlıkta Hizmet Günleri Sempozyumu” gerçekleştirilecektir. Sempozyuma Ordu İlindeki tüm sağlık profesyonelleri ve sağlık kurum çalışanları davetlidir.

“Sağlıkta Hizmet Günleri" Haftasonu Başlayacak

Ordu Sağlık müdürlüğününde katılımı ile 28-29 Eylül tarihlerinde Ordu Kültür Sanat Merkezinde “Sağlıkta Hizmet Günleri  Sempozyumu” gerçekleştirilecek.

yapılan açıklamada, "Sempozyuma Ordu İlindeki tüm sağlık profesyonelleri ve  sağlık kurum çalışanları davetlidir" denildi.

21710

  yapılan açıklamada " 2 gün sürecek olan Sempozyum kapsamında isimlerini ve çalışmalarını yakından takip ettiğimiz; Türkiye de ilk yüz naklini gerçekleştiren ekibin başında olan Prof.Dr. Ömer ÖZKAN, Karatay Diyeti isimli kitabıyla obeziyete savaş açan Prof.Dr. Canan KARATAY, ünlü Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ, Tıp Hukuku konusunda uzman Prof.Dr. Hakan HAKERİ ayrıca Doç.Dr. Başar CANDER, Esra TÜZÜN, Prof. Dr. Fatma Arın NAMAL, Prof. Dr. Mustafa BİLİCİ, Dr. Turgay ŞİRİN, Prof. Dr. Vedat IŞIKHAN ve daha birçok konularında uzman hocalarımızı ilimizde ağırlama ve bilgilerinden faydalanma fırsatı bulacağız.

2 farklı yarışmayı da içinde barındıran Sempozyum ile çalışanlarımız hem anılarını bizlerle paylaşma fırsatı  bulacaklar, hem de çocuklarımızın gözü ile hastanelerimizi görme fırsatı yakalayacağız.

Kamu-Özel ayırımı olmaksızın Ordu ilindeki tüm sağlık çalışanlarımızı  bir araya getiren, Türkiye’ye mal olmuş hocalarımızın bizleri kırmayarak desteklediği, 2. Konuşmalarımızın ve oturum başkanlarımızın il düzeyindeki durumumuzu ortaya koyan örneklerle ve konuya katkıları  ile paylaşımda bulunacağı; günü ve gecesi ile hem konu içerikleri hem de sosyal faaliyetleri ile ( şiir dinletisi, tiyatro, sağlık  çalışanları TSM korosu, resim sergisi) dolu dolu bir program olacaktır" denildi


.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.