Künye



Sanal Radyo ve Gazetecilik alanında  Ordu’nun ilki olan Ordu RadyoKent ve OrduKent Gazetesi ardıcılı artık bir marka olan www.ordukentgazetesi.com  İnternet sitesinde Orduluların destek ve gayretleri ile "Orduluların Vicdanı ve Farklı Medyası " olmayı sürdürüyor.

Yılların verdiği Vergi Mükellefi olma refleksinin yanı sıra gazetecilik ve yayıncılık tecrübemizin  bir izdüşümü olarak ortaya çıkan  Meydamıza, ilgi ve alakaları ile her geçen senede gerek içerik ve gerekse yazılım - teknik anlamda destek olanlara teşekkür ederiz.

2001 yılının 8 Kasım'ında Ordu Kent Gazetesi ile yazılı medya içinde  içerisinde ilk nefesini alan medyamızda bazıları gerçek bazıları da müstear olmak kaydı ile Ordu'nun ve Türkiyenin farklı  yönetici ve entellektüelleri, konulara ilişkin bilgilerini bizlere aktarıyorlar.

İsimlerini Sitemizde  gördüğünüz yazarlarımız dışında kalan bu isimsiz "DUYARGAÇ' larımıza da teşekkür ediyoruz...

Ve uzun bir tarihsel süreçte bizlerin attığı kısa adımlar umarız Ordu'muzu ve ülkemizi ve de tüm insanları  insanca yaşama ve hayatı paylaşma uğraşısında olumluya yönlendirir...

Sevgiyle kalın                                                              Nevzat M. AKATA


Sitede Yayınlanan Yazılar Ve Yorumlardan Yazarları Sorumludur. 

Yazılan Yazılardan, Yapılan Yorumlardan Www.ordukentgazetesi.com ,  Nevzat Mustafa Akata Sorumlu Değildir.   


Çok Önemli Uyarı: Sitemizde Yayınlanan Tüm Yorumların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir. Herhangi Bir Başvuruda, Bu Yorumları Yazanlara Dair Her Türlü Bilgi, Adli Mercilere Ulaştırılacak, Gerekli Hukuki Önlemlerin Alınmasına Yardımcı Olunacaktır.

Editörlerimiz; Hukuk Veya Ahlak Dışı Mesajları Yayından Kaldırabilir; Sorumluların Saklı Tutulan Bilgilerini Hukuk Danışmanı Aracılığıyla Adli Kurumlara İletir.

Sitedeki Tüm Harici Linkler Ayrı Bir Sayfada Açılır. Www.ordukentgazetesi.com  ve Nevzat Mustafa Akata Harici Linklerin Sorumluluğunu Almaz.