Gizlilik Sözleşmesi ve Kullanım Şartları

TELİF ŞARTLARI VE KATILIM

1.OrduKent Gazetesi (ordukentgazetesi.com) ,Ekonomi, Siyaset, Kültür,eğitim ve edebiyat , v.s alanında ortaya konan ürünlerin yayınlanması için oluşturulmuş özgür bir platformdur. Eli kalem tutan herkese açıktır. 

2- OrduKent Gazetesi Yayın Kurulu, gönderilen ürünleri değerlendirdikten sonra uygun görülenleri yayınlar. Ürünlerin telif hakkı, imza sahibine ait olmakla birlikte, ordukentgazetesi.com 'dan yapılan alıntılarda, telif bilgisi olarak Ordu Kent Gazetesi adı anılmalıdır. Ordu Kent Gazetesi adı anılmadan yapılan alıntılar hakkında her hakkımız saklıdır. 

3-ordukentgazetesi.com' a ürün gönderenler, ürünlerinin Gazete, dergi, yıllık ve kitap .vb. gibi basılı şekillerde kullanılmasına izin vermiş sayılır.

 4- Telif hakkına saygı duymamıza rağmen, imkânlar elvermediği için telif ödeyemiyoruz. Ürün gönderenler, telif ücreti talep etmeyeceklerini kabul etmiş sayılır.

5- Ürünler ordukentgazetesi @gmail.com adresine gönderilmelidir. 

6- Ordu Kent Gazetesine ürün gönderenler, e-posta adreslerinin ve diğer özel kişisel özelliklerinin ürünleriyle birlikte yayınlanmasını istemiyorlarsa, bunu ayrıca belirtmelidirler. Ordu Kent Gazetesi , aksine bir ifade bulunmadıkça, tüm ürünleri e-posta adresleri ile birlikte yayınlar. 

7- Bir ürünün birden fazla yayına gönderilmemesi genel kabul görmüş etik bir kuraldır; bu nedenle gönderdiğiniz ürünün daha önce başka yayınlarda yer aldığı tespit edilirse Ordu Kent Gazetesi yayınlanma hakkını saklı tutar.

Yeni Türk Ceza Kanunu, elektronik yayınları da kapsamaktadır. www.ordukentgazetesi.com da  yayınlanan tüm yazı ve yorum ve fikir ürünlerinin olabilecek/doğabilecek  yasal sorumluluğu imza sahibine aittir.

ayrıca Sitemizde (www.ordukentgazetesi.com) Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Yorum yapanlar; "ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini " bu siteye girdiği andan itibaren kabul etmiş sayarlar

9- Alıntı yapılan eserlerde referans belirtmek zorunludur. Referans belirtmeden alıntı yapılması halinde bu sorumluluk yazara aittir.

10 Ordu Kent Gazetesi ( ordukentgazetesi.com' a ) gönderilen ürünler üzerinde düzeltme yapma hakkını saklı tutar.

11- Ürün gönderecekler, daha önce ürünlerinin yayınlandığı yerler ve çalışmaları hakkında bilgi veren bir yazıyı da birlikte göndermelidirler. Bu sizi tanımamız için gereklidir.

12- 7 gün içinde yayınlanmayan ürünler, Yayın Kurulu tarafından yayınlanmaya uygun görülmemiş demektir

Yasal Uyarı: Yayınlanan Resim ,Video, köşe yazısı/haberin ve tüm hakları Nevzat Mustafa AKATA'ya aittir.  ordukentgazetesi.com' a  İnternet portalında yayınlanan haber ve makalelerden " Herkes bilgiye ulaşmalıdır" gerekçemiz nedeni ile  kaynak gösterilerek, alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan köşe yazısı/habere aktif link verilerek kullanılabilir ve içeriği değiştirilmemek şartıyla alıntı yapılabilir.

Yapılan yorumlardan www.ordukentgazetesi.com  ve Nevzat M. AKATA sorumlu değildir.

Sitede yayınlanan yazılardan ve yorumlardan yazarları sorumludur.

Ayrıca tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. www.ordukentgazetesi.com Nevzat Mustafa AKATA harici linklerin sorumluluğunu almaz

www.ordukentgazetesi.com Sitemiz vasıtasıyla gidilen hiçbir linkten sitemiz sorumlu değildir. Sitemiz, belirli  konularda referanslar veya kaynaklar gösterebilir. Kullanıcının veya bilgisayarının bizim sitemiz yoluyla gittiği hiçbir başka siteden uğrayacağı zarardan sorumluluk kabul edilmez.

Kefalet Feragatnamesi :

www.ordukentgazetesi.com web sitesinin kullanımı ile ilgili olan tüm riskler sizin sorumluluğunuzdur. Kullanımınız halinde meydana gelecek hiçbir olay nedeni İle www.ordukentgazetesi.com size kefalet ödemeyecektir. www.ordukentgazetesi.com sizi zarara sokacak hiçbir sitenin sizinle bağlanmasına aracı olmadığı gibi içeriğinde zarar verebilecek materyaller içermemektedir. www.ordukentgazetesi.com şunlardan dolayı hiçbir Sorumluluk üstlenmez;

  1. İçerikteki yanlışlıklar ya da hatalar,
  2. bizim sitemize girdiğiniz esnada oluşabilecek herhangi bir zarar
  3. Bizim güvenlik servisimizin izinsiz kullanımı halinde ortaya çıkacak olan zararlar hesabınızda Sakladığın kişisel ya da finansal bilgiler gibi
  4. Truva ati, virüsler gibi çeşitli zararlı programların bilgisayarınıza geçmesi halinde ki bu 3. Kişinin yaptığı birsey olacaktır.
  5.  www.ordukentgazetesi.com servisini kullandığınız esnada basınıza gelebilecek olan herhangi bir zarar herhangi bir mail yolu ile alınabilecek olan bilgiler için  www.ordukentgazetesi.com kefalet ödemez. www.ordukentgazetesi.com Kullandığınız esnada 3. kişi ile paylaştığınız herhangi bir bilgi nedeni ile www. ordukent gazetesi.com 2. şahıs olarak sorumluluk almamaktadır. Size gelen reklâmları okurken iyi değerlendirmelisiniz ve muhtemel zararı düşünmelisiniz.

 Sitemizden alınan/alıntılanan tüm yazıların altına kaynak belirtmek zorunludur. Açık bir şekilde kaynak belirtilmeksizin kullanıldığı takdirde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'ndan doğan haklarımızı kullanma hakkımız saklıdır. (Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu:   http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr/ 

ÇOK ÖNEMLİ UYARI: www.ordukentgazetesi.com Sitemizde yayınlanan tüm yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir. Herhangi bir başvuruda, bu yorumları yazanlara dair her türlü bilgi, adli mercilere ulaştırılacak, gerekli hukuki önlemlerin alınmasına yardımcı olunacaktır. www.ordukentgazetesi.com Editörleri; hukuk veya ahlak dışı mesajları yayından kaldırabilir; sorumluların saklı tutulan bilgilerini hukuk danışmanı aracılığıyla adli kurumlara iletir.

www.ordukentgazetesi.com  Nevzat Mustafa AKATA © 2001-2009

  • Sınırlı Sorumluluk:

    www.ordukentgazetesi.com'un hiçbir çalışanı, is ortakları ya da ortakları, servis sağlayıcısı ya da operatörleri ya da  www.ordukentgazetesi.com  ile ilişkili herhangi 3. kurumlar ya da kişiler, basınıza gelebilecek hiçbir zarardan dolayı sorumlu tutulamazlar, www.ordukentgazetesi.com web sitesinin kullanımı ile ilgili olan tüm riskler sizin sorumluluğunuzdur. Kullanmanız halinde meydana gelecek hiçbir olay nedeni ile www.ordukentgazetesi.com size kefalet ödemeyecektir. www.ordukentgazetesi.com sizi zarara sokacak hiçbir sitenin sizinle bağlanmasına aracı olmadığı gibi İçeriğinde zarar verebilecek materyaller icermemektedir. 

  • www.ordukentgazetesi.com  Şunlardan dolayı hiçbir sorumluluk üstlenmez;

    1. İçerikteki yanlışlıklar ya da hatalar,
    2. bizim sitemize girdiğiniz esnada oluşabilecek herhangi bir zarar
    3. Bizim güvenlik servisimizin izinsiz kullanımı halinde ortaya çıkacak olan zararlar hesabınızda sakladığın kişisel ya da finansal bilgiler gibi
    4. Truva ati, virüsler Gibi çeşitli zararlı programların bilgisayarınıza geçmesi halinde ki bu 3. Kişinin yaptığı birsey olacaktır.
    5. www.ordukentgazetesi.com servisini kullandığınız Esnada basınıza gelebilecek olan herhangi bir zarar herhangi bir mail yolu İle alınabilecek olan bilgiler için  www.ordukentgazetesi.com kefalet ödemez. www.ordukentgazetesi.com Kullandığınız esnada 3. kişi ile paylaştığınız herhangi bir bilgi nedeni ile www. ordukentgazetesi.com 2. şahıs olarak sorumluluk almamaktadır. Size gelen reklâmları okurken iyi değerlendirmelisiniz ve muhtemel zararı düşünmelisiniz. Yasalar elverdiği surece bu sözleşme ile altına girmiş olduğun yükümlülük devam edecektir.
  • Ceza Şartnamesi:

    www.ordukentgazetesi.com servisini zarardan koruduğunuzu bu madde ile belirtiyorsunuz. www.ordukentgazetesi.com 'un hiçbir çalışanı, is ortakları ya da ortakları, servis sağlayıcısı ya da operatörleri ya da www.ordukentgazetesi.com ile ilişkili herhangi 3. kurumlar ya da kişiler, sizin aşağıdaki nedenlerden dolayı bazı iddialarla sorumlu tutulamazlar ve oluşabilecek tüm zararları karşılayacağınızı taahhüt etmektesiniz:

    1. www.ordukentgazetesi.com servisine girişiniz ve kullanımınız
    2. Bu servis koşullarından herhangi birine karsı çıkmanız halinde (içi) herhangi bir kişi için anlaşmada belirtilen kuralları yıkmanız ( telif hakki, mülkiyet hakki gibi )
    3. 3. kişilere siteyi kullanım surenizde gelen bir zarardan dolayı. Kullanım şartlarını kabul etme yeterliliği 18 yasin üzerinde olduğunuzu onaylıyorsunuz. Bu belirtilen tüm şartları Karşılayacak filli ehliyete sahipsiniz. Ya da 13 yasından büyüksünüz ve yasal veli/aile iznine sahip olarak bu siteyi dolaşmaktasınız ve bu sekli ile yine bu anlaşmadaki tüm şartları kabul edip karşılama durumundasınız. www.ordukentgazetesi.com web sitesi 13 yasin altındaki çocukların kullanımına acık değildir. Eğer 13 yasin altındaysanız lütfen www.ordukentgazetesi.com  sitesini kullanmayın. Size uygun olan Başka siteler var, hangi sitelerin size uygun olduğu hakkında ailenizle konusun.
  • Bu servis kullanım şartları ve tüm hakları ve buna dair tüm lisanslar burada koruma altına alınmıştır. Bunlar sizin tarafınızdan devredilemezler ancak www.ordukentgazetesi.com tarafından devredilebilirler.

  • Ayrıca Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.