Başarılı Ameliyat ODÜ Diş'ten

Başarılı Ameliyat ODÜ Diş'ten

Doç. Dr. Ferhat Ayrancı yapılan tedavi ile ilgili olarak çene eklemindeki çift taraflı kırık vakalarıyla çok sık karşılaşılmadığını belirterek nadir karşılaşılan bu vakayla ilgili Ordu Üniversitesi bünyesinde ilk kez gerçekleştirilen ameliyatla beraber bu


Başarılı Ameliyat ODÜ Diş'ten 
23713
 
ODÜ Diş Hekimliği Fakültesinden Ordu’da İlk Niteliğinde Ameliyat..
Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından Boztepe Eğitim Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen ameliyatla çene ekleminde kırık bulunan hastanın tedavisi yapıldı.
 
2012 yılında hasta kabulüne başlayan hem fiziki bakımdan hem de teknolojik olanaklar bakımından her geçen gün büyüyen Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, ağız ve diş sağlığı hizmetinde Ordu ve çevre illerde ön sıralardaki yerini korurken Ordu’da ilk niteliğinde olan uygulamalarla da adından söz ettiriyor. Yüksek kalitede verdiği hizmetlerle bölge halkının ağız ve diş sağlığında önemli bir yer edinen Diş Hekimliği Fakültesinin Boztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile yaptığı ortak protokol kapsamında genel anestezi altında Ordu’da ilk defa çene kemiğinde çift kırık olan hastanın tedavisi yapıldı.
 
Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ferhat Ayrancı yapılan tedavi ile ilgili olarak çene eklemindeki çift taraflı kırık vakalarıyla çok sık karşılaşılmadığını belirterek nadir karşılaşılan bu vakayla ilgili Ordu Üniversitesi bünyesinde ilk kez gerçekleştirilen ameliyatla beraber bu tip vakaların büyük merkezlere sevk edilmesi ihtiyacının ortadan kalktığını belirtti. Ayrancı, ileride yapılması planlanan operasyonlarla birlikte çene cerrahisi alanında Ordu Üniversitesini bölgenin merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini vurguladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.