Kumru' ya Yeni Hastane Binası

Kumru' ya Yeni Hastane Binası

“50 Yataklı Kumru Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası İnşaatı” Sağlık Bakanlığı tarafından 2014 yılı yatırım programına alındı.Yapılacak olan yeni hastanenin toplam inşaat alanı yaklaşık 34.100 m2’den oluşmakta. Planlanan kapalı alan 10.681,99m2, açık ot

Kumru' ya Yeni Hastane Binası

Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde faaliyet gösteren Kumru Devlet Hastanesi yenileniyor. Projesi tamamlanan “50 Yataklı Kumru Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası İnşaatı”  Sağlık Bakanlığı tarafından 2014 yılı yatırım programına alındı.

4
Yapılacak olan yeni hastanenin toplam inşaat alanı yaklaşık 34.100 m2’den oluşmakta. Planlanan kapalı alan 10.681,99m2, açık otopark alanı 477,14 m2 ve kapalı otopark alanı ise 1.088,91 m2.

Projede 10 adet tek kişilik, 20 adet çift kişilik oda, 3 ameliyathane, 7 yataklı genel yoğun bakım ünitesi, 11 yataklı diyaliz merkezi, 2 doğum salonu bulunuyor. Ayrıca toplamda 13 yataklı acil muayene, müşahede ve gözlem odası ve toplam 17 poliklinik mevcut.

Konu ile ilgili açıklama yapan Genel Sekreter Uzm. Dr. Hasan ÖZTÜRK: “Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak sunulan sağlık hizmetinin kalitesini artırmak için çaba sarf etmekteyiz. Planlamış olduğumuz çok sayıda projeyi birer birer hayata 

2
geçiriyoruz.
 

Sağlık tesislerimizde teknolojik yatırımlardan, makine tesisatlarına ve fiziksel ortamların modernizasyonuna kadar, pek çok sayıda yatırım yaptık. Sağlık hizmetini sunarken, insan odaklı bir hizmet anlayışı içerisinde çalışıyoruz. Tüm bu projelerimizi hayata geçirirken “Önce İnsan!” diyoruz. Sağlık tesislerimize derdine şifa aramak için gelen 

vatandaşlarımızdan, çocuğundan yaşlısına kadar, her türlü sağlık spektrumuna hitap edecek şekilde sağlık yatırımını artırmaya çalışıyoruz. Kumru Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası Projemiz de bu çalışmalarımızın bir parçası. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni hastane binamızın ihale süreci de başlayacak.
3
 

Bütün sağlık tesislerimizi vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmeti sunacak şekilde yenileme ve oksijen diyarı Ordumuzu sağlık şehri yapma gayreti ve kararlılığımız her zaman sürecek. Bizler bu perspektifle şehrimize, insanımıza en kaliteli sağlık hizmeti sunma amacı ile yol alıyoruz.

Kumru halkımıza bu müjdeli haberi vermemize vesile olan Ordu Milletvekilimiz İhsan ŞENER başta olmak üzere tüm milletvekillerimize, Bakanlığımıza ve projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.