Gürgentepeye 5 Yataklı Hemodializ

Gürgentepeye 5 Yataklı Hemodializ

25 yatak ve 2 nitelikli hasta odası ile 1998 yılından bu yana hizmet veren Gürgentepe İlçe Devlet Hastanesinde yeni kurulan 5 yataklı Hemodiyaliz Ünitesinin açılış kurdelesini Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ, Gürgentepe Kaymakamı Murat SARI,



Gürgetepe Devlet Hastanesi’nde 5 yataklı Hemodiyaliz Ünitesi hizmet vermeye başladı.
 
Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı hizmet sunan Gürgentepe İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde 5 yataklı Hemodiyaliz Ünitesi düzenlenen törenle açıldı.22099
Hemodiyaliz Ünitesinin açılış törenine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ, Gürgentepe Kaymakamı Murat SARI, Gürgentepe Belediye Başkanı Yener YALÇINKAYA, Ak Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin AKYOL, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat KÜÇÜKOĞLU, Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan ÖZTÜRK, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Coşkun AVCI, hastane yöneticileri, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. 
 
25 yatak ve 2 nitelikli hasta odası ile 1998 yılından bu yana hizmet veren Gürgentepe İlçe Devlet Hastanesinde yeni kurulan 5 yataklı Hemodiyaliz Ünitesinin açılış kurdelesini Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ, Gürgentepe Kaymakamı Murat SARI, Gürgentepe Belediye Başkanı Yener YALÇINKAYA, Ak Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin AKYOL, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat KÜÇÜKOĞLU, Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan ÖZTÜRK birlikte kestiler. 
 
Yılmaz: “Yeni Hastane Binasının İhalesi Yapıldı”
22100
Açılış töreninde bir konuşma yapan Büyükşehir  Belediye Başkanı Enver YILMAZ; “Bugün Gürgentepe ilçemiz ve bizim için önemli bir gün. Zira bugün Gürgentepe Devlet Hastanemizin yeni hizmet binası ihalesi Ankara’da TOKİ’de yapıldı. Buna paralel olarak burada Gürgentepe ilçemizde 24 hastamıza hizmet verebilecek kapasitede dizayn edilen Hemodiyaliz Ünitemizin açılışında beraberiz. Öncelikle bu güzel mekânda böyle güzel bir çalışmaya vesile olan sağlık çalışanlarımızın, Genel Sekreterimizin, hastane yetkililerimizin, hemşerilerimizin, Kaymakamımızın velhasıl emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Hastanemizin ihalesiyle birlikte Gürgentepe ilçemiz yeni konseptine uygun bir şekilde tüm tıbbi alanlarıyla birlikte sağlıkta önemli hizmetleri inşallah iktidarımızın hizmet kurgusuyla birlikte sağlamış olacak.
Ben sağlık alanında yapılan bu yatırımlarımızın devam edeceğini, eksik kalan bölümlerimizin de hem Büyükşehir olarak bizler tarafından takip edileceğini hem de Devletimizin, Sağlık Bakanlığımızın ilgili birimlerinin sonuna kadar gayret göstereceğine inanıyorum.
İlçemizde Hıdrellez şenliklerinin yapıldığı  bu güzel günde hemodiyaliz ünitemizin açılışında bulunmaktan dolayı mutluluğumuzu tekrar ifade ediyorum.” şeklinde konuştu.
 
Diyaliz hastalarımız ilçe dışına gitmekten kurtuldu
22101
Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan ÖZTÜRK de açılışı gerçekleşen diyaliz ünitesinin 5 yataklı ve 24 hastaya hizmet sunabilecek kapasitede olduğunu belirterek; “İlçemizdeki diyaliz hastalarımız tedavi görebilmek için Ordu Merkez’deki hastanelere ve Gölköy Devlet Hastanemize gitmek zorunda kalıyordu. Gürgentepe Devlet Hastanemizde diyaliz merkezi kurulmasıyla birlikte hastalarımız ilçe dışına gitmekten kurtulacaklar. Tüm vatandaşlarımızın kendilerine en yakın Sağlık Tesisinde her alanda tedavi görebilmelerini sağlayabilmek amacıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Çalışmalarımızda bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Enver YILMAZ Beye, Milletvekillerimize ve tüm yetkililere buradan teşekkür etmek istiyorum. Diyaliz ünitemizin Gürgentepe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.22102
Açılış törenin ardından davetliler Hemodiyaliz Ünitesini gezdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.