Fatsaya 300 Yataklı Hastane

Fatsaya 300 Yataklı Hastane

Fatsa Devlet Hastanesi 300 yataklı yeni hizmet binası projesinin eksiklikleri tamamlanarak geçtiğimiz aylarda ihaleler Dairesi Başkanlığına havale edilmişti. Modern mimarisi ile göz dolduracak olan hastanenin uzun zamandır ihalesinin yapılması bekleniyord

Fatsaya 300 Yataklı Hastane 21676
 

Artan nüfusun i-htiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek, sağlık hizmet sunum kalitesini artırarak hasta memnuniyetini üst seviyeye çıkarmak amacıyla Fatsa Devlet Hastanesi yenileniyor.

Modern mimarisi ile göz dolduracak olan hastanenin uzun zamandır ihalesinin yapılması bekleniyordu. Beklenen müjde Genel Sekreter Uzm. Dr. Hasan ÖZTÜRK tarafından verildi.

21678Fatsa Devlet Hastanesi 300 yataklı yeni hizmet binası projesinin eksiklikleri tamamlanarak geçtiğimiz aylarda ihaleler Dairesi Başkanlığına havale edilmişti.

Genel Sekreter ÖZTÜRK konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ordu halkına daha iyi hizmet sunabilmek için teknolojik gelişmelere paralel olarak birçok hastaneyi adeta 5 yıldızlı otel konforunda yeniden inşa etmeyi planlıyoruz.

Uzun süredir Fatsa halkının heyecanla beklediği 300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesi inşaatının ihalesini 30 Ekim 2013 tarihinde yapacaktır.

Çağdaş sağlık hizmeti anlayışı ile yapımı tamamlanıp hizmete girecek olan hastane ile bölge halkı en modern sistemlerle tedavi edilecek. Bu aşamadan sonra da Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak, Ordu ilimize modern ve çağdaş hastaneler kazandırarak en üst düzeyde sağlık hizmeti sunma hedefini gerçekleştirme yönünde kararlılıkla yol almaya devam edeceğiz. Ayrıca bizlere bu süreçte her türlü desteğini esirgemeyen değerli vekillerimize Ordu halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.