ZOR BİR YOLDAYIZ

ZOR BİR YOLDAYIZ

Herkes bazı şeyleri görüyor, izliyor ve konuşuyor. Bu takımın yönetimi var, hocası var, yanlış varsa takımı yöneten hocası ile kulübü yöneten yöneticisi de sizin kadar görüyor. Sahadaki on biri, oynayan sporcunun takıma katkısını, oynamayanın zararını, Cu

 

 

ZOR BİR YOLDAYIZ
 
Mustafa KÖKSAL
 
26 Yıl sonra geldiğimiz yerde olmak, uzun yıllar kalmak ve orada geleceğin tohumlarını atacak adımların oluşması  için gerekli tesisleşme ve çalışmaları yapmak her Ordu sporseverinin arzusu, yönetiminde hayali idi. Bunlarda yapıldı.
 
Hele tam bu konuda yapılmış  güzel ortamın içinden çıkmış iki üç tane gencin bu takım için milli takım bazında ışıldaması da Ordu spor yönetimi, çalışanı  ve onlara emek verenler için çok önemli olmuşken takımın bu durumu ister istemez can sıkmıyor değil..
 
Bunun için  zor 6 hafta nasıl biter bilmiyorum da, bazı taraftarım diye heyecanını yenemeyen yada bilerek bazı olaylara ön ayak olmuşların Ordu spora, sahaya yaptıkları yanlışın faturası ceza ve seyircisiz oynama olmasa daha iyi olurdu. Bunların telafisi de olmuyor.
 
Aslında kimsenin bu takımın kötü olmasına tahammülü yok. Düşmesine ise hiç. Ordu spor hep burada olsun ister  ordu insanı. Tenkiti, eleştirisi yada yanlışlar için iki çift sözü olmalı, olacakta. Ama sözler, insanın şahsiyetini rencide eden olunca orada durmak lazım. Ordu spor için yapılmış bir olay , senin için yanlışsa  onu yaz, ama şahsiyete ve kişiliğe hakaret olunca bunu da kinle yapınca olmaz, onu sana  kimse söz olarak söyletmez, yazdırtmaz.
 
Herkes bazı şeyleri görüyor, izliyor ve konuşuyor. Bu takımın yönetimi var, hocası var, yanlış varsa takımı yöneten hocası ile kulübü yöneten yöneticisi de sizin kadar görüyor. Sahadaki on biri, oynayan sporcunun takıma katkısını, oynamayanın zararını, Cuperin artısı ve eksisini de yönetenler senin kadar görüyor.
 
Sen bunları konuş, yaz, anlat ama bazı  şahsiyetini yitirmişler gibi insanları karalayan, yanlışları  esas gibi yazan korkaklar gibide yapmayın. Burada yapılanları da, Ordu spor için 3 yılda yapılanları da unutup Ordu spora hizmet edenlere de çamur atmayın. Açın o adamın yüzüne konuşun. Zaten bunu yapamayacak kadar basit insanların yorumları da benim için çöpe atılmış hamsi başı kadar geçersiz.
 
Bakın yazısını severim ,yorumuna katılırım katılmam, ama” Serenatti “diye bir spor insanı sürekli yazılarıma yorum katar, eleştirir, tenkit eder, başarılı bulur bulmaz, ama asla kişiliğe yönelik hakaret etmez. Bazı kişilik bozukluğu yaşayanlar gibi,”para alıyorsun yazıyorsun “gibi adice yazı yazmaz.
 
Ona buradan teşekkür ederim.
 
Ordu spor için zor 6 hafta var. İçerde 3 maçı var. Bunları alamazsa zaten konuşmanın anlamı yok. Sonra giden sporcuların gitmemesi gerektiğini yazmanında. Onlar gitti. Yanlıştı değildi. Artık geri gelmeyecek her şeyle değil, olanla önümüze bakacağız.
 
Değilmi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum