YÜZME YARIŞLARI

YÜZME YARIŞLARI

Konumuz burada asıl Beta değil, Betanın sponsor olduğu ama spor il müdürlüğünün bu konuda duyarsız ve sessiz kaldığı, böyle bir yerde sayın Özer Karadağ ın, sosyal işler olarak niye olmadığı, Vali yardımcısı yada sayın valimizin burada niye bulunamadığını

YÜZME YARIŞLARI

Yapıldı, açılan olimpik havuzumuzda. Yarışmada sponsorluğu BETA DERSHANESİ yapıyordu.

Helal olsun, sporun her dalına bünyesindeki gençleri sokarak onlara bir kimlik veriyor ve heyecansız olmalarını sağlıyor , buna ilave olarak klasik dershaneciliğin yanında, çocukların sosyalitesini geliştirme adına bu kadar yoğun iş arasında buna da zaman bulabiliyor ya, takdiri Milli Eğitim ve Valiliğin yapması Beta ya bu konuda bir plaket vermesi lazım.

Konumuz burada asıl Beta değil, Betanın sponsor olduğu ama spor il müdürlüğünün bu konuda duyarsız ve sessiz kaldığı, böyle bir yerde sayın Özer Karadağ ın, sosyal işler olarak niye olmadığı, Vali yardımcısı yada sayın valimizin burada niye bulunamadığını, ailelerin heyecanını emek verdikleri bu salonda izlemediklerini merak ediyorum.

Bir yüzme temsilcisinin ve hakemlerin ve de hocaların ciddiyetine spor il müdürünün bakış açısı demek ki temelistan…Kusura bakmasın. Onların yaptığı müdürlüğü herkes yapardı. Güreş olsa idi en önde onlar, çağırmadıkları yetkili dışarıdan ve içerden saygın insanlar..Adı yüzmeye; temsilci, sponsor bulsun yapsın.

Ben hakemlerin bembeyaz kıyafetlerine, orada örgencilerini temsil eden hocaların asil duruşlarına anlamasam da tribünden hayran kaldım. Ailelere karşı verdikleri o sorumlulukları ve duruşları bu akşam alkış aldı. Yetkililerde sınıfta kaldı. Bir Yüzme yarışmasına il müdürü yardımcısını yolluyor kendide belki Rize ye gidiyordur…İnşaalah öyle değildir.

Aileleri, yüzerken verdikleri mücadeleden dolayı miniklerimizi, hocalarını, sponsor olan İlhan Şahin neznin de Beta dershanesini kutluyorum. Bundan çok daha iyisi olabilirdi.

Olamadı. Tıpkı basket, voleybol, hentbol gibi. Bakış açısı önemli. Tesis yapsan ne olur değil. Yapmışsında ne olmuş, adamı atamışsında ne olmuş demezler mi adama. Çocuklar için gelinmeli idi, çocuklar ve onlara emek veren hocaları için. Onca güzel tesisin olsa ne ola ki, onu yönetecek , ku kocaman olan bir el olmayınca..
Biraz öyle oldu. Kocaman havuzda birileri küçüldü suda kaybolup gitti . Ben öyle gördüm. Allahtan bu akşam bu salonda basında yoktu, amirlerde. Bu karanlığı onlar görmedi çok şükür. Yine de yapana emek verene ve hocalara yürek dolusu alkış.

Aferin çocuklar iyi yüzdünüz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.