Yüzme Antrönör  Kursu Açılacak

Yüzme Antrönör Kursu Açılacak

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı’nın 2012 yılı faaliyet programında yer alan Yüzme I. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu 10-16 Eylül 2012 tarihleri arasında Vali Kemal YAZICIOĞLU ve Durugöl Olimpik Yüzme havuzunda yapılacak.

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı’nın 2012 yılı faaliyet programında yer alan Yüzme I. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu 10-16 Eylül 2012 tarihleri arasında Vali Kemal YAZICIOĞLU ve Durugöl Olimpik Yüzme havuzunda yapılacak.

 

Yüzme Antrönörü Kursu Açılacak
 

Kursa başvurmak isteyen adayların mayo, havlu, terlik, bone malzemeleri ile birlikte 10 Eylül 2012 Pazartesi günü, saat 8.30 ‘da Durugöl Olimpik Yüzme havuzunda hazır bulunmaları istendi.

Kursa kabul edilecek adayların seçimi ise saat 8.30’da başlayacak ve 4 tekniğin 100 m karışık yüzerek gösterilmesi kuralına göre yapılacak. Seçme sırasında adaylara her yüzme tekniğinden, çıkış ve dönüşlerden 0 ile 5 puan arasında puan verilecek. Bu puanlamada bir adayın alabileceği en yüksek puan 30, en düşük puan 0. Seçme sonucunda adaylar en yüksek puan alandan en düşük puan alana doğru sıralanacak ve puanı 18 ve üzerinde olan en fazla 40 aday kursa kabul edilecek. Puanı 18’in altında olan adaylar kursa kabul edilmeyecek.

Adayların puanları arasında eşitlik olması durumunda ise seçim kriteri olarak, adayın yüzme milli takımlarında sporcu olması ve eğitim düzeyi gibi nitelikler dikkate alınacak.

Yüzme I. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu’na kabul edilecek adayların listesi aynı gün saat 13.00’ de ilan edilecek ve derslere saat 13.30’ da başlanacak. Kurs sırasında sabah ve akşam 4 saat havuz içi uygulamalar yapılacak olması nedeniyle, adayların bu uygulamayı kaldıracak düzeyde antremanlı olmaları gerekirken, seçilme hakkını elde eden aday sayısının 20’nin altında olması durumunda kurs iptal edilecek.

Antrenör Eğitim Kursuna Katılacaklarda Aranılacak Şartlar:

a) En az Lise ve dengi okuldan mezun olmak,

b) 18 yaşını doldurmuş olmak kaydıyla, spor dallarının özelliğine göre ilgili Federasyonca belirlenen yaş sınırlamasına uygun olmak,

c) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek görme ve zihinsel rahatsızlığı olmamak. 

d) Taksirli suçlar hariç olmak üzere ağır hapis, 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırmak, devlet sırlarını açığa vurmak suçlarından dolayı tecil edilmiş olsa dahi ceza almamış olmak,

e) Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Amatör Spor Dalları Ceza Yönetmeliğine göre son 3 yıl içinde bir defada 6 ay ve daha fazla ve/veya toplam 1 yıldan fazla ceza almamış olmak,

Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kurslarına Katılacaklardan istenen Belgeler:

1- 4 adet vesikalık fotoğraf, 

2- Diploma ve mezuniyet belgesinin tasdikli sureti,

3- Yerleşim yeri adresi (ikametgah), 

4- Savcılık İyi hal kağıdı (aslı),

5- Sağlık Raporu (Hükümet tabipliğinden veya sağlık ocaklarından),

6- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden sportif cezaları olmadığına dair yazı (aslı),

7- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

8- Seçmeyi geçerek kursa katılmaya hak kazanan adaylar Türkiye Yüzme Federasyonu’nun Garanti Bankası Anafartalar Şubesi IBAN TR 44 0006 2000 7110 000 6298464 nolu hesaba 500 TL yatırdıktan sonra, dekonta “Ordu 1. Kademe Yüzme Antrenör Kursu” yazdırarak, kurs ücretinin federasyon hesabına yatırıldığına dair banka dekontu diğer evraklarla birlikte teslim edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.