YÜREKLİ OLMAK

YÜREKLİ OLMAK

Onlara hakkınızı bunlara vermeyin diyor. Birde Milli takım antrenörlüğüne gelen bazı kukla isimlerin üzerine gidip te, onların askeri değil ülkenin komutanı olun diyor. 3 büyük kulübün sporcusu çağrılıyor da, niye lig 2. Ordu spor ile Trabzon dan ,Eskişeh

 

YÜREKLİ OLMAK

Ordu spor kulübünün başkanı Nedim Türkmen katıldığı programda, TV in adı kalsın, dört büyük kulübün havuzda ve reklamda aldığı büyük rakamlara itirazım var, adalet bunun neresinde, dedi. Bu zamana kadar da mevzuatı  bildiği için,  kanunları iyi süzdüğü için ve de 3 ay öncesinde olacakları önceden konuştuğu için, bazı  kesimlerce eleştirilse de, Ordu sporun menfaati doğrultusunda bunu yapmaya devam edecek gibi.

Etmeli de.

Artık kurumsal bir kimliği yakasına takmış, tesisleşmede her gün daha iyi  işleri yapmak adına çalışmış, alt yapısı ile bütünleşmiş bir Ordu spor un bünyesinde, alanında gezen oyuncuların ve hocaların adı da yıldız isimler. Arabalara bakınca da markaları ile bu takım artık süper ligde tavan yapmaya namzet bir aday denilecek kadarda hak eder durumda.

Bunların olmasında kim ne derse desin, cesareti ve kusura bakmasın deli inadı ile olmayacak denilenleri yapan, başarılı olan, büyük konuşan, hedef koyan Nedim Türkmen ile ekibinin emeği çok. Bu yapılanlar kimseye kalmaz. Hepsi Ordu spor ile ilelebet gidecek olan kalıcı işler.

Parasal ve manevi yönde de muhasebe yi kurmuş, tıkır tıkır işleyen sistemi oturtmuş bir Ordu spor iç hanesi de dıştaki görüntü kadar sağlam ve iyi işler durumda. İçerde olan çalışmayı dışardan fazla  kimse görmese de, içerde olanların ,birimlerdeki yapılanmadaki tecrübelerini nasıl alanlarına yaydıklarını görürler.

O yüzden, sistem çalışır, yalnızca ulaşılmayacak olan ne varsa yukardan istenir. O da desteğini verir. Ordu spor başkanı, büyük adım atarak haykırıyor, haykırırken kimseyi kırmıyor, yanlışı anlatıyor, kanunu söylüyor, 50 yıllık ağalık sisteminin TFF içinde bu üç büyük kulüpte olma yanlışlığını  haykırarak Anadolu kulüplerinin de gözünü açıyor, cesaretlendiriyor.

Kötümü ediyor?

Hayır. Onlara hakkınızı bunlara vermeyin diyor. Birde Milli takım antrenörlüğüne gelen bazı kukla isimlerin üzerine gidip te, onların askeri değil ülkenin komutanı olun diyor. 3 büyük kulübün sporcusu çağrılıyor da, niye lig 2. Ordu spor ile Trabzon dan ,Eskişehir den, Bursa dan olmuyor?

İşte Nedim Türkmen yürekli bir haykırış ile; ”eğer Ordu spor süper ligde ise, kimsenin hakkını yemeden hakkını alması gerektiğini, fazla pay alanlarında yanlış yaptığını, dengeleri alt üst ettiğini, değişmesi gereğini” vurguluyor.

Büyük Ordu spor her yönden yapılanma içinde. Takım olarak, tesis olarak, alt yapı olarak.

Bunlar zaman alıyor.

Ama yapıldığında ise gururla izlenen yerler oluyor.

Kurumsal kimlikle olmak, içinde isim olmuşlar ile çalışmak.

Teşekkürler sayın Türkmen.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum