YÖNETİM TİTİZ BİR ÇALIŞMANIN İÇİNDE

YÖNETİM TİTİZ BİR ÇALIŞMANIN İÇİNDE

Ordu spor daha öncede yazdım, Ariften Erdoğan dan sonra sağ tarafta Javito yu izlemekten nasıl zevk aldı ise sol tarafta da Vicente den aynı zevki alacak diye umuyorum. Yeni sezonda alınacak oyuncunun mutlaka biri ön libaro, stoper, forvet olmalı. Elinde

ORDU  AMATÖRÜDE GÜÇLÜ OLMALI Kİ.

Ordu spor takımı yalnız değil. Onun alt yapısı da hep bana olsun cu  asla değil. Ordu spor alt yapısı güçlü beslenmeyi yapacaksa o, zaman onu sağlam kılacak gıdaların bulundu amatör takımlarında oyuncu kadrosu güçlü isimlerden olmalı. Ordu spor alt yapısından fazlalık isimleri amatör takımlara verip karşısına dahayi kadrosu olan takımların oluşmasına katkı yapmalı.

Bizim planlarımızın biride bu.

Geldiğimiz günden beri yapmaya çalıştığımızda bu. Güçlü oyuncuların olduğu bir amatör ligde oynamayı  amaç edinen ordu spor alt yapısı, elbette üst yapıya kendi öz güveni oluşmuş isimleri daha erken verecektir. Amatör takımlarla kurulacak ilişkilerinde bize vereceği destek çok önemli.

Ama biz kime gitti isek, amatör takımların kapısı  maddi yada manevi olumsuz isteklerle  açılınca ister istemez o kapıdan dönmek ve gitmemek gibi egosal bir davranış olmuştur. Doğrumu derseniz, tabi ki hayır. Bizde  olabilir diye düşündüğümüz oyuncu iks takımda ise onu almanın ısrarında olmal alt yapıı, Ordu spor küsen değil, o sporcuyu almanın peşinde olmalı ki, bunlar amatörlere de güç versin.

Biz bunun peşinde olan bir alt yapı çalışanı  ve sorumlusuyuz. Her amatör takımın güçlü kılınması  bizi mutlu eder. Sıradan zayıf kadroların Ordu sporun kategorilerine vereceği zarardır.

Aldatmacadır.

Ama umuyorum ki bu sezon birkaç kulübümüzdeki isimlerin Ordu spora kazandırılması için kulüplerle bire bir diyaloğumuz olacaktır. Yada onlarla bir toplantımız. Tartışarak daha iyi ve daha güçlü lig, amatör takımlarBağlantı nasıl oluşturabiliriz  için.

İstediğimizde bu.



YÖNETİM TİTİZ BİR ÇALIŞMANIN İÇİNDE

Ordu spor ligde kalmayı başardığı, ilk sezonunda büyük işler yaptığı, önemli  işlerin yapıldığı bu sezona, ilk yılında kazanmış olduğu tecrübe ile daha sık dokuma yaparak, seçici olarak girecektir.
 
Olması gerekende bu.

Çünkü ilk sezondaki oyuncuların yapmış oldu katkının bir üstünde yapacak elamanı aramak profasyonel olmanın gereği. Bakıyor kalesinden sol açığına kadar bu takımın neye ihtiyacı var onu tespit edip yönetimin önüne koyuyor hocalar. İsteriz bunları yada bu mevkilere uygun iyi isimleri diye de şart koşup gidiyorlar tatile veya beraberce transfer için çalışıyorlar.

Nizamettin Çalışkan gibi ismin yanına sayın Cuper Yunanistan da oynayan tecrübeli bir ismi daha takımına aldırdı. Sol kanatta oynayan Vicento. Arjantinli hocaya sayın Cuper de kefil olunca yönetimde aldı. Çok faydalı olur diyorsa teknik heyet ona inanmak lazım. Zira takımın patronu sayın hocalar.

Ordu spor daha öncede yazdım, Ariften Erdoğan dan sonra sağ tarafta Javito yu izlemekten nasıl zevk aldı ise sol tarafta da Vicente den aynı zevki alacak diye umuyorum. Yeni sezonda alınacak oyuncunun mutlaka biri ön  libaro, stoper, forvet olmalı. Elindeki kaliteli isimler ide tutabilirsek yeni sezonda Ordu spor çok daha seyri doyumsuz takım olur diyorum. İçinde olduğum içinde bunları görüyorum.

Bu konuda inanın yönetim çok titiz çalışmanın içinde. Sayın Cuper le beraber oyuncuları sıkça eleyip öyle listeye alıyorlar. Yeni sezonda çok iyi Ordu spor izleyecek taraftar, merak etmeyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum