YENDİK…

YENDİK…

Sayın Cuper gelip çalışmalarına başladığı andan bu güne üç hafta ancak oldu. Neticede hoca ve ekibi, “Fener-Manisa-kupada Samsun dan sonra Pazar günüde İstabul B.Şehir maçı” ile beş puanı almışsa o işini yapıyor demektir. Kusur varsa da, o kusurlar k

 

YENDİK…

Sayın  Cuper gelip çalışmalarına başladığı andan bu güne üç hafta ancak oldu. Neticede hoca ve ekibi, “Fener-Manisa-kupada Samsun dan sonra Pazar günüde  İstabul  B.Şehir maçı” ile  beş puanı almışsa o işini yapıyor demektir. Kusur varsa da,  o kusurlar kadı kızında misali olur ki, görmemezlikten gelir herkes.

Bugün 20 dakika onlar geldi bizim sahaya misafir oldular ve gittiler. Bizde iki kez geldik birinde direkten döndük diğerinde  bugün kötü oyun oynayan Riborıo ile müsait pozisyonda orta atmayı beceremeden geri döndük.

İkinci yarıya ilk yarı oh be iyi ki “Hakan, Satancu” var deyip te nefes üstüne içine nefes çeken Metin ile Can Arat, ikinci devrenin o dakikası rahat oynarken, hocanın ; “yeter be” deyip oyundan aldığı Riberio un yerine giren Dalmat, hareketle beraber golün bereketini de İstanbul belediye sahası içine taşıyınca, Bugün iyi oynamayan Hakan ın güzel golü ile yüzü güldü takımın.

Ordu spor bugün  İstanbul B.Şehir gibi birbirini iyi tanıyan oyunculardan kurulu takımı yenip te üç puanı almaş, puanını da 22 ye çıkarması her açıdan harika oldu. Artık takım savunmasını kuran ve bazı isimler de monta eden Cuper in gelecek oyuncularla da ne yapacağı oynayan oyunculara bağlı.

Yönetim adına, bugün tribünde olan” bakan, vekiller, Vali, belediye başkanı, siyasiler, iş adamları ve Kadir İnanır la soğukta maçı tribünden izleyen herkes” adına  muhteşem sonuç elde ettik. Ve bakanında Orduya yeni tesis ve stad yakışır, yapılacak sözü de çok anlamlı oldu. Teşekkürler bakan beye.

Bugün güzel olan tek şey var oda üç puan alan Orduspor un yenmiş olması. Yenmeyi özlemiştik. Tebrikler sporculara, teknik heyete ve her çalışana…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.