Yendi ORDU SPOR ..

Yendi ORDU SPOR ..

Bugün herkesin mutlu olduğu, evine giderken haftaya Ankara dan da puan alalım, bu takım alır düşüncesinin hakim olduğu güzel bir cumartesi akşamın da yazıyorum. Eskişehir takımı, iyi futbolcular almış ama iyi takım olamamış ve bunu Ordu spor takımı ile

 

Yendi ORDU SPOR ..

Bugün herkesin mutlu olduğu, evine giderken haftaya Ankara dan da puan alalım, bu takım alır  düşüncesinin  hakim olduğu güzel bir cumartesi akşamın da yazıyorum. Eskişehir takımı, iyi futbolcular almış ama  iyi takım olamamış ve bunu Ordu spor takımı ile oynarken cümle aleme göstermiş bir maçta  sonra size yazıyorum.

Ordu spor her hafta hocasının hırsını,  arzusunu, yönetimin samimiyetini kendilerine alıp bunu sahada takımları adına son nefesine kadar veriyorsa, yardımlaşma, arkadaşlık üst seviyeye gelmek üzere ise, bu takım , sahada bir takım olmayı istiyor demektir.

Stancu  ile ilk yarı kaçan golleri ikinci yarı başladığında korner topunda bulan ve hemen ardından Culio ile de ikinci golle rahatlayan Ordu spor yediği hatalı golle ve kaçırdığı bir çok pozisyonla bu hafta çok özel maç izlettirdi bize.

Teşekkürler;

Yalçın-Sedat-defansın iki kenarı, onur-Ali,  Stancu-Fatih ve Culio. O kadar konsantra  olmuşlar ki o kadar istekli idiler ki, binlerce insan ayakta alkışladı onları.

Bu hafta Ordu spor iyi oynadı  ve akıllı işlerle , attığı gollerle bu haftaya damga vurdu.

Puanlar alarak yerimizdeki durumumuzu sağlamlaştırıyoruz. Dediğim gibi A2 ve Ordu spor haftaya Ankara da. Oralardan ne alırsak kar deyip oynayacak olan sporcuların  şimdiden alacağı puanı tahmin edebiliyorum yada onlar adına yanılgılar içindeyim.

Bu hafta üzüldüğüm stadın boş kalan yerleri, sevindiğim ateşli bayan genç taraftarın olması. Bunun çaresi yönetim ise, bıraksın ve istediği   seviyeye biletleri  çeksin ki, bizde, taraftarda  zevk alsın , alın diye rica etmek başka.  Almak bambaşka.

Şimdiden yolunuz açık olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.