YAZILMAZ BU MADž

YAZILMAZ BU MADž

Ordu spor takımı bu maçı niye kaybetti, o kadar pozisyonu cömertçe harcayan mor beyaz takım, ikinci yarı Trabzon takımının yan topuna esir olacak takım değildi , Ordu spor ile bunu da yaşadık. Üzüldük. Basiretimiz bağlandı desem gülerler. Adam gel

YAZILMAZ BU MAÇ…

Ordu spor takımı bu maçı niye kaybetti, o kadar pozisyonu cömertçe harcayan mor beyaz takım, ikinci yarı  Trabzon takımının yan topuna esir olacak takım değildi , Ordu spor  ile bunu da yaşadık.

Üzüldük.

Basiretimiz bağlandı desem gülerler. Adam geldi rahat ve attı ortayı vurdu kafayı gol yaptı. Bu nasıl bir oyundu Pazartesi gecesi bizlere oynanan? Yada rakip gelirken defansın yaptığı o inanılmaz hatanın izahını hangi kalem yazabilir ki?

Beraberliği bulduğun, bir çuval gol kaçırdığın maçta Olcan a mahkum olacak kadar mı Ordu spor vardı o gece 19 Eylülde?

Adamlar sevinçten sarmaş dolaş oldu.

Maçta sonra büyük taraftar takımını  yüreğinin içinde sımsıcak sarmaladı. Trabzonu alkışladı. Pazartesi gecesindeki gülen yüz, o gece tribünleri dolduranlar olmalı idi. Olamadı. Onlar geldi son dakika biz geri çekildik, kafaya mahkum olduk.

Ordu spor yener inancı vardı. Ataklar bizimdi. Ama kalite farkımı şans mı ne derseniz deyin hayatımın en hüzünlü akşamında tribünde kala kaldım, buz kesdim. Bunu hak etmedik.

Bu yazıda yazılmaz.

O maçın neyini yazalım ki, Ordu spor kaçırıyor ilk yarı,. İkinci yarı Trabzon takımı şanslı, istemediğimiz yan toplardan ikisi ile mağlup olmak var ya, işte onun için gözümü defanstan hayretler içinde kalarak  alamıyorum.

Geri gider mi hiç defans adamı o dakikalarda, 3-5 dakika kalmış ve beraberliği yakalamışken bu nasıl gol yeme diye sormazlar mı ha?

Bence bu maç yazılmaz.

Kim kızarsa kızsın. Ben Ordu spora bu mağlubiyeti bu maçta yakıştıramadım.

Öyle.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum