Ünyespordan Düzgüne Ziyaret

Ünyespordan Düzgüne Ziyaret

DÜZGÜN, “Orduspor’un Süper Lig’e yükseldiği sezon, Ünyespor’da 3. Lig’den 2. Lig’e yükselerek büyük bir başarı elde etmişti. Ünye, ilimizin ve Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi. Ünyespor’un Ünye’ye layık bir şekilde profesyonel liglerde yer alması

Ünyespor Kulübü’nün bir süre önce yapılan genel kurulunda seçilen Yönetim Kurulu, Vali Orhan DÜZGÜN’e nezaket ziyaretinde bulundu.


Ünyespordan Düzgüne Ziyaret

 

Ünyespor Başkanı İrfan ŞAHİN, Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan TOSUN, Murat ÜLGEN ve Mustafa KARAAĞAÇ’tan oluşan Ünyespor Yönetim Kurulu, Ünyespor’un son durumu hakkında Vali Orhan DÜZGÜN’e bilgi verdiler.

Ünyespor Kulübü Başkanlığına seçilen İrfan ŞAHİN ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eden Vali Orhan DÜZGÜN, Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dilerek, Ünyespor’un başarılı bir sezon geçirmesi temennisinde bulundu.

 

Ünyespor’un geçtiğimiz sezon 3. Lig’den 2. Lig’e yükseldiğini hatırlatan Vali DÜZGÜN, “Orduspor’un Süper Lig’e yükseldiği sezon, Ünyespor’da 3. Lig’den 2. Lig’e yükselerek büyük bir başarı elde etmişti. Ünye, ilimizin ve Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi. Ünyespor’un Ünye’ye layık bir şekilde profesyonel liglerde yer alması çok önemli. Ünyespor’un bugüne kadar gelmesinde, üst liglere yükselmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.”

 

“Pek çok ilin takımı profesyonel liglerde yer alamazken Ünyespor’un 2. Lig’de yer alması gerçekten gurur verici” diyen Vali DÜZGÜN, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ünyespor, bu başarılarını yeni yönetimle beraber bundan sonrada devam ettirecek. Biz de Ordu Valiliği olarak Ünyespor’un her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Mümkün olduğu kadar Ünyespor’un maçlarını da takip etmek istiyorum. İnşallah sizlerle hem maçlarda hem de diğer projelerde beraber olmaya devam edeceğiz.”

Ünye’de yapılan spor yatırımlarına da değinen Vali DÜZGÜN, “Ünye Şehir Stadımız da geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim ŞAHİN’in desteğiyle yenilendi. Tribünlerde İyileştirmeler yapıldı. Ünyespor, yeni stadıyla, yeni üniteleriyle inşallah daha başarılı olur. Şehir stadının yanına çokta güzel bir kapalı spor salonu yapıldı. İnşallah spor salonunu da önümüzdeki haftalarda hizmete açacağız. Futbolla beraber salon sporlarının da Ünyeliler tarafından, Ünyeli gençler tarafından kolaylıkla yapılabilmesi sağlanmış olacak. Spor organizasyonlarına ev sahipliği yapabilmesi için yeterli spor tesislerinin olması çok önemli. Bütün bunların Ünye’ye hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan ŞAHİN de ziyarette yaptığı açıklamada, Ünyespor’un lige katılamama tehlikesinin olduğu bir anda yönetime geldiklerini belirterek, “Ünyesporumuzun son anda lige katılması tehlikeye girmişti. Ordumuzun ileri gelenleri ve şehrin genel temayülü doğrultusunda bir yönetim oluşturularak, Sayın Belediye Başkanımızın himayesinde ve Sayın İçişleri Bakanımızın da desteğiyle bu yola çıktık. 10 günlük bir kamp süreci sonrasında ilk maçımızı Kahramanmaraşspor’la yaptık. Yeni oyuncularla ve 10 günlük kampla maç yapmanın ne kadar zor olduğunu spor camiası bilir. Biz bu noktada özveriyle mücadele eden, Ordumuzu profesyonel liglerde temsil eden ikinci kulüp olan Ünyespor’un oyuncularını bu vesileyle buradan tekrar tebrik ediyorum.” dedi.

Ziyarette, Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan ŞAHİN, Ünye Şehir Stadındaki bazı eksikliklerin giderilmesi için Vali Orhan DÜZGÜN’den talepte bulundu. Vali Orhan DÜZGÜN de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer YILMAZ’ı telefonla arayarak, Ünye Şehir Stadındaki eksiklerin giderilmesi yönünde yapılan çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.