Ünyespor'da ardı ardına istifa

Ünyespor'da ardı ardına istifa

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Ünyespor'da ekonomik sıkıntılara çözüm bulunamaması üzerine 2. Başkan Cemal Aslan, Asbaşkan Cihan Adak, Mali İşler Sorumlusu Şevket Bakırcı, Basın Sözcüsü Hamza Alp, yönetim kurulu üyeleri İrfan Akar, Murat Çelik, Yükse

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Ünyespor'da ekonomik sıkıntılara çözüm bulunamaması üzerine 2. Başkan Cemal Aslan, Asbaşkan Cihan Adak, Mali İşler Sorumlusu Şevket Bakırcı, Basın Sözcüsü Hamza Alp, yönetim kurulu üyeleri İrfan Akar, Murat Çelik, Yüksel Öztaş ve Hasan Yağcı istifa etti.

  İstifaların noter aracılığıyla kulübe bildirildiği öğrenildi.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan yöneticiler, sezon başında Ünyespor'un kötü gidişine 'dur' demek için Murat Sözkesen başkanlığında bir araya geldiklerini belirterek, "İlk yarıyı da iyi tamamladık, ancak ikinci yarıda maddi sorunlar had safhaya ulaştı.

   Yönetimde maddiyat üç kişinin omuzlarına bindi. İstediğimiz desteği bir türlü alamadık. Bu nedenden dolayı istifamızı verdik. İstifamızın zamanlamasını kötü düşünenler olabilir, ancak daha her şey bitmiş değil. Takımın önünü açmak için istifa ettik" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.