Türkmen : Teşhis Tamam

Türkmen : Teşhis Tamam

Türkmen, "Geçen sene 9.sırada iken Süper Lig sözü vermiştim. Sözümü tuttum ve takımımız Süper Lige yükseldi. Bu sene de takımımız ilk 8 arasında ligi tamamlayacaktır. Son haftalarda alınan yenilgilerin nedenleri arasında ard arda gerçekleştirilen karşılaş

 

Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, son haftalarda alınan mağlubiyetlerin sebeplerinin teşhisini yaptıklarını, tedavisini Devre arasında gerçekleştireceklerini söyledi.

Türkmen : Teşhis Tamam, Tedavi Devre Arasında

26 yıl sonra Süper Lige çıktıklarını söyleyen Türkmen, "Geçen sene 9.sırada iken Süper Lig sözü vermiştim. Sözümü tuttum ve takımımız Süper Lige yükseldi. Bu sene de takımımız ilk 8 arasında ligi tamamlayacaktır. Son haftalarda alınan yenilgilerin nedenleri arasında ard arda gerçekleştirilen karşılaşmalar vardır. Son 6 günde 3 maç yaptık. Emre, yorgunluktan dolayı, Garcia ise hafif sakatlık nedeni ile dinlendirildiği için takım Rotasyona uğradı. Oyuncular dinlenmeden hemen bir diğer karşılaşma oynanıyor. Buna güç yetmiyor. Sivas ve Gençlerbirliği 7 gün ara ile bizimle karşılaşırken, biz 2 gün ara ile onlarla karşılaştık. Takımımızın son olarak 6 günde yaptığı yol 5 bin 500 km'dir.  Buna futbolcunun gücü yetmez. Oyuncularımız karşılaşmalara fiziksel ve zihinsel olarak yorgunlukla çıkıyor."

 

DÜŞÜŞÜN NEDENLERİ TESBİT EDİLDİ

 

Düşüşün nedenleri ile ilgili toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Türkmen, "Orduspor'da düşüşün nedenleri teşhis edilmiştir. Gerekli müdahaleleri devre arasında yapacağız. Ordulular bize güvensizler panik yapmaya gerek yok. Çok üst düzey de 2 oyuncu ile  görüştük. Bu oyuncular ile ön protokol de yaptık. Devre arasında bu oyuncuların transferleri gerçekleşecektir."

 

TARAFTARA SESLENDİ

 

Türkmen, taraftara da seslenerek, "Orduspor'un taraftardan isteği moraldir. Devre arasına kadar 2 maçımız kaldı. Orduspor ailesi olarak kenetlenmemiz lazım. Olumlu düşünmemiz gerekiyor. Olumsuzluk, moral bozukluğu takımımıza bir şey kazandırmaz. Bu hafta oynanacak olan Galatasaray karşılaşmasında 90 dakika boyuncu takımımızı destekleyelim. Taraftar zor günde belli olur.İyi günde herkes taraftar olur. Taraftarımız her zaman olduğu gibi zor günde de takımına ve bize güvensin. Takımımız da tek eksik manevi destektir. Takımımız 17 puanı toplarken kalitesini gösterdi. Takımımıza inanıp, güvenelim. Zor günde herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Taraftarımız Manevi desteğini oyuncularımıza hissettirsin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum