Türkmen : Sorumluluğum Kat be Kat Arttı

Türkmen : Sorumluluğum Kat be Kat Arttı

Türkmen,"Yeni yönetimimizin her kademesine çok önemli isimler kattık. Ama Orduspor ile ilgili yapılacak şeyleri sadece yönetim kurulu değil, tüm Ordu’nun dinamikleri ile yapacağız. Bizde bu birlik ve beraberliğin sürekli korunması anlamında üzerimize düşe

Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, Yeniden seçilmesinin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında Sorumluluklarının kat be kat arttığını söyledi.

Türkmen : Sorumluluğum Kat be Kat Arttı

Sorumluluklarının her geçen gün arttığını belirten Türkmen,20182
"Yeni yönetimimizin her kademesine çok önemli isimler kattık. Ama Orduspor ile ilgili yapılacak şeyleri sadece yönetim kurulu değil, tüm Ordu’nun dinamikleri ile yapacağız. Bizde bu birlik ve beraberliğin sürekli korunması anlamında üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz. Hedefimiz ilk iki yıl içersinde Avrupa kupalarına mutlaka katılmaktır. Üç yıl içersinde Orduspor’u şirketleştirerek halka açacağız. Beş yıl içersinde de Süper Lig şampiyonluğu hedefliyoruz. Ben bunu söylüyorum, kızıyorlar bana. Ancak öyle hayal ediyoruz, sonra başarıyoruz. Bunu da başardığımızı bütün Türkiye görecek."

Vali Düzgün: Ordu'nun her Kesimi Yönetim'de Var

ordu Valisi Orhan Düzgün, Başkan Türkmen'i tebrik ederek, "Orduspor'da daha önce görev alan arkadaşlarımı kutluyor, tebrik ediyorum. başkanımız değişmedi ancak yeni yönetimde Çok iyi, çok değerli arkadaşların yönetimde olması beni mutlu etti. Yeni yönetimde Ordu'nun her kesiminden insanların olması beni ömutlu etti. Yeni yönetim ile birlikte Orduspor'un Avrupa'dan ve Türkiye'den başarılı sonuçlar alacağından eminim. Tebrik ediyorum."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum