Türkmen : Kuvayi Milliye Hareketini Başlattık

Türkmen : Kuvayi Milliye Hareketini Başlattık

Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, Kanal 52 Programında Ahmet Öztürk tarafından sunulan Tam Saha programına telefon ile konuk oldu. Başkan Türkmen, gündeme ilişkin soruları cevaplayarak, “Taraftarımızla Kuvayii Milliye hareketini başlatalım.”ded

Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, Kanal 52 Programında Ahmet Öztürk tarafından sunulan Tam Saha programına telefon ile konuk oldu. Başkan Türkmen, gündeme ilişkin soruları cevaplayarak, “Taraftarımızla Kuvayii Milliye hareketini başlatalım.”dedi.

Türkmen : Kuvayi Milliye Hareketini Başlattık

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper’in gidip, gitmeyeceği yönündeki soruya ise Türkmen şöyle cevap verdi; “Gaziantepspor karşılaşmasının ardından yönetim kurulumuz ile toplantı yaparak öncelikli olarak Teknik Direktörümüz Sayın Hector Cuper ile görüşme yaptık. Cuper toplantıda yönetim kurulumuza açıklama yaparak nedimozturk.jpg"Orduspor takımının bir parçasıyım. Orduspor’un bir elemanıyım. Bugüne kadar Orduspor için çalıştım. 25 yıllık kariyerim boyunca bu tür sıkıntılar yaşadım. Ancak bu tür olumsuz durumlardan takımımı kurtarmayı da başardım. Ancak eğer isteniyorsa ve gerekli görünüyorsa gitmeye hazırım."dedi.  Yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantı sonucunda 9 aydır birlikte çalışan ve oyuncuların transferlerini gerçekleştiren Sayın Cuper, oyuncuları herkesten iyi tanımaktadır. Lig de 8 maçımız kaldığını düşünerek Yeni bir teknik direktörün takım oyuncularımızı tanıyıp, yeterince katkı sağlayacağına inanmamakla birlikte Milli maç arasını da iyi bir şekilde değerlendirerek yanlışları düzelterek Sayın Cuper ile yolumuza devam edeceğiz.”

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA GÜVENİMİZ TAM

Yönetim olarak Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır diyen Başkan Türkmen, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada takımımızın yanında yer alarak geride kalan 8 karşılaşmada moral ve motivasyonumuzu en üst seviyede tutmak öncelikli görevimiz olacaktır. Şunu da unutmamak gerekir ki ligimizde bulunan 7 takımın puanları 29 ile 32 arasında değişiklik göstermesi henüz Orduspor'un birşeyi kaçırmadığını göstermektedir. Hal böyle iken herkesin sağduyulu olarak takımına güvenine ihtiyaç vardır.”

TARAFTARIMIZ, 90 DAKİKA DESTEKLEMELİ, SABIRLI OLMALI

Zor bir dönemden geçiyoruz ve bunu telafi edecek güce sahip olduklarını söyleyen Türkmen, “Taraftarımızın Gaziantepspor karşılaşması ortasında yönetimimiz ve Teknik heyetimize yönelik olarak yaptığı tepkiyi ise son derece doğal buluyoruz. Ancak şu da bir gerçektir ki Orduspor’u 26 yıl sonra Süper lig’e çıkartma başarısı gösteren yine bu yönetim, hala takımda görev yapan bazı oyuncularımız ve taraftarımızdır. Tepkilerimizi karşılaşma ortasında oyuncularımızın ve teknik heyetimizin motivasyonunu bozacak düzeyde yapmak takımımıza hiçbir fayda sağlamayacaktır. Yönetimimiz tüm gerçekleri görerek ve taraftarımızın sesine kulak vererek Orduspor’un ligde kalması için bugüne kadar elinden geleni yaptığı gibi bundan sonrada yapacaktır. Taraftarımızın ve yönetimimizin birlik ve beraberliği ile yolumuza devam edeceğimize inancımız tamdır.”

KUVAYİ MİLLİYE HAREKETİ HEP BİRLİKTE BAŞLATALIM

Taraftarımızla birlikte Kuvayi Milliye hareketini başlatmaları gerektiğini belirten Türkmen, “Gün birlik ve beraberlik günü olduğunu unutmamak kaydı ile tepkilerimizi 8 hafta askıya alarak tüm camiamızın her ferdinin Orduspor’un yanında olması şarttır. Ancak birlik ve beraberliğimiz zorlu süreci atlatmamızı sağlayacaktır. Hedefleri olan bir kulübün, hedeflerine ulaşması için herkesin fedakarlığına ihtiyacımız her zamankinden daha fazla iken, birlik ve bütünlüğümüzü bozacak hareket ve davranışlardan kaçınmak her Orduspor severin boynunun borcudur. Başarısız olduk diye kaçmayacağız. Hep birlikte mücadele etmeliyiz.”

 

8 MAÇTAN 4’ÜNÜ ALACAĞIZ, TAKIMIMIZLA HEPİMİZ İLGİLENELİM

Orduspor’un ilk 8 hafta nasıl bir takım olduğunu gösterdiğini geriye kalan 8 haftada da bunu yeniden göstereceğini hatırlatan Türkmen, “Takımımızın moralini yüksek tutacağız. Bu takıma inanıyorum ve çalışmaya inanıyorum. 8 maçtan 4'ünü kazanmalıyız. Bir bütün olursak başarabiliriz. 26 yıl bekledik, biz 26 yıl daha beklemeyelim. Küme düşen bir takımın başkanı olmak istemem. Teknik direktörde, futbolcuda bunu istemez. Orduspor'un başına birşey gelirse  en büyük zararı ben göreceğim. Kaybedilen karşılaşmalarda bende çok üzülüyorum ama öldük bittik demiyorum. Takımımızın moralini yükselmemiz lazım. Takıma ve oyunculara güvendiklerini göstermek gerekir. Futbolcuyu aşağılamam, ona bağırmam bana ne kazandıracak sadece deşarj olacağım peki oyuncu ondan sonra oynamayacak. Hasta olan birisine bağırmak yerine ilgilenerek tedavi etmek gerekiyor. Bizde takımımızla ilgilenmeliyiz.”

AVRUPA HEDEFİ KOYMAMIZIN NEYİ KÖTÜ

İlk olarak göreve geldiğinde 2 yıllık hedefinin Süper lig olduğunu anlatan Türkmen, “Bu hedefi çok çalışarak hep birlikte başardık. Süper ligde ise hedefimizi Avrupa olarak koyduk. Ben Orduluları Orduspor camiasını yukarılarda görmek istiyorum. Avrupa hedefi koymanın neyi kötü. Ordu'nun yukarılara çıkması için çalışıyoruz. 2 Milyon Orduluyu temsil ederken hedeflerimizi küçük mü tutalım. Orduluları ben her zaman en iyi yerlerde görmek istiyorum. Hedefimi de buna göre anlatıyorum.”

ELAZIĞ DERS OLDU, TARAFTARIMIZ ÇIKMADAN STATTAN ÇIKMAYACAĞIZ

Elazığda istenmeyen bir olay yaşandığını bunun için de her makamı ayrı ayrı arayarak gerekli şikayetleri yaptıklarını söyleyen Türkmen, “Taraftarımızın maruz kaldığı olaylar bizlere de ders oldu. Bundan sonra taraftarımızdan sorumlu yöneticimiz maç bitiminin ardından taraftarlarımız stattan çıkana kadar onlara eşlik edecek ve yanlarından ayrılmayacak. Elazığ da yaşadığımız olay sonrası hemen İçişleri Bakanlığını, Vali beyi ve Emniyet Müdürünü arayarak tepkimizi ortaya koyduk. Görev yapan sorumlular ile ilgili ise bu resmi kurumların yanında, TFF’ye resmi başvurumuzu yaparak adli işlem yapılmasını ve statta bir daha görev almamaları için dosya hazırladık. Taraftarımızın ezilmesine asla müsaade etmeyiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.