TRANSFERLER VE GEREĞİNİN YAPILMASI

TRANSFERLER VE GEREĞİNİN YAPILMASI

Gelen genç isimlerin yanında;” Yiğit ve Kaşın da Ordu sporu tercih etmesi önemli. İyi oyuncu. Kadro zenginliği ve rekabet getirecek oyuncular. Bundan kazançlı çıkacak Ordu spor olacak, orada çalışanlar olacak. Ordu spor kazandıkça onlarda kazanacaklardır

TRANSFERLER VE GEREĞİNİN YAPILMASI

             Gelenlerin ikisi de yabancı Türk,  iyi sporcular ve gençler,  Milli takımlarda oynamış isimler. Kimse tanımıyor olsa da , Ordu spor adına ilerde önemli isimler. Genç bir kadro, deneyimli isimlerle kaynaşınca iyi bir takım kurgusu çıkacak ortaya. Zaten Cuper ismi de gelen oyuncular için iyi bir referans.

            Başkanında büyük hedef çizmesi, hedefini gelenlerle samimi bir ortam içinde paylaşması, konuşurken heyecanlı ve yürekten cümleler kurması da sporcuları etkileyen önemli bir durum.

           Gelen genç isimlerin yanında;” Yiğit ve Kaşın da  Ordu sporu tercih etmesi önemli. İyi oyuncu. Kadro zenginliği ve rekabet getirecek oyuncular. Bundan kazançlı çıkacak Ordu spor olacak, orada çalışanlar olacak. Ordu spor kazandıkça onlarda kazanacaklardır.

           Hem Ordu sporun kasası hem de oyuncuların ve personelin tenceresi.

            Arkadaşlık üst düzey bir kulüp. Gençleri de alıyor Cuper idmanlara ve onlara da değer verdiğini gösteriyor. Burada profesyonel adımlar her birimde atılıyor. Öyle olunca sorunlarda azalıyor.

              Hoca Ordu spora kalıcı iz bırakıp öyle gidecek. Ordu spor takımı süper lige örnek olacak bir Cuper defans kurgusu nasıl oluruz öğretip te,  diyorum. Futbol profesyonel oyunsa, sporcuda hocada yönetimde buna göre ne gerekiyorsa onu yapacak.

            Kayseri maçına iyi hazırlanan Ordu spor takımı, seyircisi önünde puan almak istiyor. Herkesin heyecanı çok. Ordu spor u Ordu spor yapacak olansa taraftarıdır. Kombineleri ve biletleri almalılar.

            Sözümü Ordu spor genel sekreteri Murat Gürsoy un bir cümlesi ile kapatıyorum;” çözüm üretelim, destek olalım. Ortada oyun kalmasın, oynayanda kalmasında, topuda taca atarak değil, işin gereğini yapalım” diyor.

        İşin gereği ne?  Maça gitmek, ne ile biletle, alınmış kombinenle..

         Kulübe yürekten destek olmakla , değil mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum