TAHTA….

TAHTA….

Eeeee, o zaman ne olacak, iş teknik ekibe, sporculara kalacak. Üzerlerindeki darbe baskınına rağmen, yasağa rağmen bu oyuncular yüksek fedakarlıklarla bu sezon bütün zorlamalara karşı o engelleri aşıp yukarıya koşmaya devam edecekler. burada suçlu kim

TAHTA….
mustafaköksal..JPG
Mustafa Köksal
 
Ah, yok mu bu transfer tahtası, beklide tek suçlu bu tahta.
Bir yıl kapandı içine tahta, el kol yürekler bağlandı. Yapılacak her şey durdu. Alttan üste doğru herkese yasak geldi ki sormayın, sanki sıkıyönetimde bu takım.
Sanki idam sehpasında..
 
Ne yapacaklarına, hangi işleri halledeceklerine dair düşünme özgürlüğü bırakmadılar yönetime, bir sene düşünme, transfer yapma, elindeki ile en iyisi neyse onunla uğraş. Ugraşacağımız tek rakip takımlar olsa, başımız üstünde de,” hakemler, federasyon, Orduspor takımına sırtını dönen iş dünyası, siyasiler ve taraftarın tutumu”..
 
Ya beyler, bu takımının tahtası kapandı bir yıl, peki sizleri kim kapattı bu takıma karşı? Bu kadar mı dudaktan sevilir, elinizde imkan var iken sırt dönülür ,ki iki üç iş adamını tenzih ederim, onlar her saniye yanında içinde zaten.
 
Ah, tahtayı kapatanların bu takıma yaptığı zulmün faturası o kadar büyük ki bunun acısını bu yönetim kimseye hissettirmeden kendi içinde çekiyor, yinede bu kadar etrafında prangalar var iken yukarıya doğru yürüyebiliyor.
 
Ama elimizdeki mevcut oyuncu profiline yenileri de eklensin deme şansımıza bu kapalı tahta izin vermiyor, üstünde yazmamıza hesap yapmamıza bile.
 
Eeeee, o zaman ne olacak, iş teknik ekibe, sporculara kalacak. Üzerlerindeki darbe baskınına rağmen, yasağa rağmen bu oyuncular yüksek fedakarlıklarla bu sezon bütün zorlamalara karşı o engelleri aşıp yukarıya koşmaya devam edecekler.
 
burada suçlu kim diye sormadan, kara tahtayı önümüze koyup boş boş bakmayı seçmeden, akıllı başka tahtalarda yazmalıyız Ordu sporun bu sezonki kaderini.
Her şeye rağmen, her sırtını dönmüşlere rağmen..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum