TAHSİN TÜRKMEN’E  TEŞEKKÜR VE TEBRİKLER !

TAHSİN TÜRKMEN’E TEŞEKKÜR VE TEBRİKLER !

Belki insanlar farkında değil ama, gelecekte bu takımın doğruları yapmak üzere yola çıktığını, Başkan Yardımcımız Tahsin TÜRKMEN öncülüğünde başarıyı yakalayacağına yürekten inanıyorum. Çünkü takımda bu ışık var. Denizlispor ile oynanan ve 2 – 1 kazanıl

TAHSİN TÜRKMEN’E  TEŞEKKÜR VE TEBRİKLER !
 
Salih Ziya CÖRÜT
 
Şahsımın da yönetiminde bulunduğum Orduspor’un gelinen son durumu ile ilgili olarak birtakım kaygıların var olabileceği mümkündür. Ancak zaman bazen en büyük ilaçtır. Olayların nedenini anlamadan dinlemeden eleştirmek kolaycılıktır. Oysa ki, durumu gerçek yönleri ile değerlendirdiğimizde yersiz eleştirilerle hatalı gösterilmek istenenlerin bile haklılığını birçok yönleri ile görürsünüz.
 
Orduspor’un küme düşmesini müteakip, herkes tarafından eleştirilen başta başkanımız Doç. Dr. Nedim TÜRKMEN olmak üzere tüm yönetim kurulumuz, bazen haklı bazen de acımasız eleştirilere hedef olmuş ve belden aşağı vurularak infaz edilmek suretiyle kantarın topuzu kaçırılmıştır.
 
Oysa ki, bu takımın düşüşünde sadece başkan ve yönetimin değil, Hoca ile takım oyuncularımızın ve camia olarak hepimizin kusurları olmuştur. Öncelikle Ordu insanının bu takıma ne verdiğine bakmak gerekir. Bu işler vermekle oluyor….
 
Akademik kariyeri ile kendi dalında uzman ve olgunlaşmış olan, ekonomiyi ve kurumsallaşmanın ne demek olduğunu en iyi bilen Doç. Dr. Nedim TÜRKMEN’in, bazı kendini basın zanneden bağnazların yazdıkları gerçek dışı beyanlarla yıpratma politikalarının boş olduğu görülmektedir.
 
Sırf eleştiri için haksız ithamda bulunmak ve yargısız infaz yapmak yanlıştır. Artık takke düştü kel göründü. İsnat edilenlerin hiçbirinin gerçekle alakasının bulunmadığı ortaya çıkmıştır. Çünkü, bugün Orduspor küme düşmüş ve maddi olarak bu düşüşün getirisi olarak yüksek maliyetin altında ezilerek sıkıntılı bir döneme girilmiştir.
 
Ancak şunu iyi bilmek gerekir ki, sen geleceğini tekrar sağlam temellere oturtur ve camia olarak geçmişteki hatalardan ders çıkarır isen, çabuk toparlanır ve eskisinden daha güçlü bir şekilde bu mücadeleden galip çıkarsın. Yönetim kurulumuz da bunu gerçekleştirmeye çalışmakta ve bunu da başaracak güçtedir.
 
Benim bile tereddütle baktığım çoğu hususları, gözle görerek müşahede ettikten sonra görme ve tahlil etme şansım olmuştur. O nedenle sonucu beklemek gerekir. Bugün gördüğüm kadarıyla Orduspor iyi yoldadır. Kargaşadan uzak, işine bakan bir ekip var.
 
Ben de bugün için takımın başında sportif işlerden sorumlu Başkan Yardımcımız Tahsin TÜRKMEN ile hatalardan arındırılmış ve eskisinin üzerine koyarak yeni bir sayfa açılarak geleceğe umutla bakılması gerektiğini vurgulamak isterim.
 
Elbette Tahsin bey gibi birinin takımın başında olması şanstır. Çünkü birçok oyuncu transferini bizzat aracısız gerçekleştiren, haksız eleştiriler karşısında bile asil duruşu ile bu tür aymazlıkları kendine muhatap kabul etmeyen ve yoklar arasında moralini bozmadan takımına sahip çıkarak adeta yek vücut olarak oyuncu Ordusunu tek başına bir arada toplayarak lige hazırlayan Tahsin TÜRKMEN’e teşekkür etmek gerekir. Ben de kendisine takdirle tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.
 
27.07.2013 Cumartesi günü Ordusporlular Derneği yönetimi ile Bolu kampında ziyaret ettiğimiz Orduspor futbol takımımızın söylenenlerin aksine, son derece mücadeleci, diri ve geleceğe umutla bakan iddialı, ciddi bir takım hüviyetinde olduğunu gördüm ve bundan son derece sevinç ve mutluluk duydum. Arkadaşlarım da aynı intibalarla İstanbul’a döndük.
 
Belki insanlar farkında değil ama, gelecekte bu takımın doğruları yapmak üzere yola çıktığını, Başkan Yardımcımız Tahsin TÜRKMEN öncülüğünde başarıyı yakalayacağına yürekten inanıyorum. Çünkü takımda bu ışık var.   Denizlispor ile oynanan ve 2 – 1 kazanılan maçın başlangıçta ölçü olmasa da umut vaat ettiğini görmek sevindiricidir. Ben şahsen Bolu’dan içim rahat ayrıldım.
 
Orduspor’un, bir aksilik olmaz ve camiamız takımımızı sahiplenir ise en kötü şartlarda ligi ilk ikide bitirebileceğini şimdiden söylemek her ne kadar erken olsa da telaffuz  edebiliriz. Oyuncularımızın da istek ve arzularının bu yönde olduğunu gördük.
 
Özellikle Balıkesir’den transfer edilen Salih SEFERCİK denilen orta saha oyuncumuzun ne kadar isabetli bir transfer olduğunu oyuncumuzun gösterdiği performansla görmüş olduk.
 
Hakikaten çok oyuncunun denendiği bu maçta bile ayağına aldığı darbe sonrası  ikinci yarıda oyundan alınıncaya kadar orta sahanın maestrosu görüntüsünde dikkat çeken bir oyuncu idi. Hocamız Erkan SÖZERİ’nin mütevaziliği, bunun yanında takım kaptanlarımız sol bek Ferhat ÖZTORUN ile 10 Numaralı formayı giyen ikinci kaptan Anıl TAŞDEMİR, Azeri golcü Branimir Subasic, Stoper  Aleksandr Kletskov, Sol açık mevkiinde G.Antep B.Şehir Bld.’den transfer edilen Eren ÖZGEN, Ufukhan Bayraktar,  Yasin KOCATEPE, Emre AYGÜN,  Kerem Gülbahar, Faruk Bayar, Gine Milli takım orta saha oyuncusu Guy Michel Landel, Sağbek Erkan Sekmen, Ziya ALKURT, Kaleci Ferhat Odabaşı, Alişan Şeker ve Cantuğ Temel gibi isimler Orduspor’u arzulanan hedefe ulaştıracaklardır. 
 
İşte bu nedenlerden ötürü yeniden yaratılan Orduspor’un mimarı Tahsin TÜRKMEN’e tekrar Tebrik ve Teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum