SUSKUNLUK VARMIŞ

SUSKUNLUK VARMIŞ

Alt yapısı da bir çok ilki yaşayacak. 15-16-17 Haziranda yapılacak seçmelerden de bir iki oyuncu bulursak buda artı kar olacağından bu seçmeler pahallı gibi görünse de diğer takım seçmelerine bakınca çekirdek parası gibi. Taraftar merak etmesin, suskun


YALOVA GÜNLERİ…

1475 bin takımın Türkiye de birbirini eleyerek 4 takımın Türkiye U19 takımları şampiyonluk maçı için Ordu spor U 19 olarak, eksik ve doğumları küçük oyuncular la oraya gittik. Yalova da Elegant otelde kaldı takımımız. Yöneticimiz Ömür Köleoğlu da her gün takım la beraber  neler olduğunu yaşayarak maçları izledi.

Ordu spor takımında, bu turnuvada tek yanlışın, ki bize göre değil, doğumların 1995,96, 97 olması ya da bunun mecburen böyle olunması. İlk kurada Konya Spor ile olmasının hem avantajı hem de dezavantajının yaşanmış olması.

Konya Spor takımı A2den 5 oyuncusunu indirmiş, ağırlıklı olarak ta 93 doğumlu olması, yıllarca yan yana oynamanın verdiği rahatlığı yaşamasına rağmen, oyunun başında üç net pozisyonu harcamamız ve 11 oyuncunun ki doğumları büyük olmasa menajerlerin listesinde  yarışacak isimler olmaları kaçınılmaz olan Konya  takımının  43 te basit hata ile gol atması ve o anlarda  oyuncumuzun atılmış olması direncimizi ikinci yarı kırdı.

Çok pas yaparak oynayan konya, farklı skorla ilk maçı aldı. Yöneticimizin de gördüğü oyunda sonuç asla bu olmazdı. İkinci maçta fizikleri harika Aydın sağlık takımı penaltılarla maçı İstanbul Esenlerden alınca, turnuvanın en iyi takımlarından olan Aydın bizimle üçüncülük oynadı.

Bizde bu maçta 96 97 doğumluları oynattık. İyi ki de oynattık, çok iyi oyuncuların alt yapıdan geldiğini yöneticimizle tribünden izlerken gördük. Oyun  neticesi  bir tarafa, orada çok özel dostluklar edindik. Beğendiğimiz oyuncuları istediğimizde; Ordu spor mu, ne demek,  teşekkürler” cevaplarını aldık.

Mutlu olduk. Oyuncularımızın Yalova da, her hali ile özel olduklarını hissettirmelerine şahit olduk. Sonrada burada kalacak ya da gidecek olan oyuncuları da, yöneticimizle beraber görerek yaşadık ve tespit ettiklerimizi de listemize sayın yöneticimizle aldık.  Yalova da sayın AKP milletvekilimiz hem şehrimiz Temel Coşkun beyinde gelip bizimle olması, kaldığımız otel deki sahibi olan Hasan beyin ilgisini üçe katlattı. Oyun dışında Ordu spor Yalova da iyi bir görüntü içinde alkışı hak etti.

Turnuvaya gelen Federasyon temsilcileri ile amatör  şubelerin başkanı ile yöneticilerinin Ordu spora övgüler söylemesi, genç oyuncuların isimlerini sorması, Konya takımının 3 yıldır bir çok aşamadan geçerek transferler ile bir takım olmaya çalıştıklarını, bu turnuvayı birkaç yıldır kovaladıklarını,  üzülmeyin buraya gelen takımlar 14 75 bin takım arasından geldiklerini, ilk dört içinde olmanın önemli olduğunu , herkesin şampiyon olduğunu, gözlerin onlarda olduğunu söyledi. Bizde takımımızı biliyorduk.

Sonra yolda dönerken Metro tesislerinde müdür Yasin kardeşimizin, bizleri Murat Beyazıt kardeşimizin Ordu spor takımının hocaları değerli diyerek ilgilenmesini istemesi ile bize verdiği  yakınlığı unutmayacağız. Ona da Murat kardeşimize de teşekkür ederiz. Turnuva geçti. Ordu spor takımı da kocaman tecrübe ile döndü.

 Şimdi u 14 takımımızın bir sınavı  var. Orada ne olur ne olacak göreceğiz. Şimdiden bu turnuvanın tecrübesi ile noksanlıkları gidermek lazım. Çünkü güçlü  takımlar geliyor.

 

 

SUSKUNLUK VARMIŞ

Diyenler yanılıyorlar. Ordu spor her noktada kim faydalı kim değil önce onların hesabında sonra ise onların yerine kimler gelirin  yada bütçeye ne kadar yük getirmezin hesabında. Kolay mı  transfer  yapmak.  Onca iş onca hesap olmadan asla başarabileceğin bir ortam olmaz. Alınanların hesabını kimse başkandan sormaz sanmayın oda güvendiği hocası ile bu işleri sık dokuyarak hayata geçiriyor.

Cuper e inanıyor.

Yanlışlardaki başkanın gazabı da çok olacağı bilinmeli. Kimse kim olursa olsun, Ordu sporun üstünde değil. İstediği isimler alınıyor, kiralanacaksa kiralanıyor. Kimsenin bu konuda kuşkusu olmasın bindiği dalı kim keser ki?

Ama burada olmayan iş, yada olması gerekirken yavaş giden tek şey kombineler. Alınmalı. Almaktan kaçınmadan gidip erkenden bu işin  ne kadarını yaparımın hesabında olsa kötümü olur taraftar, hayır tabi ki. Birde geçen sezondan indirimli alacaklar var. Duyduğumuz bu işe yavaş bakılması.

Ordu sporda yapılacak yeni sahalar ve alınacak oyuncularla yem yeşil sahalarda mor menekşelerin güzel görüntüleri bizler için çok güzel bir görüntü olacak. Ordu spor bu sezon farklı olacak. Kendine yakışır şekilde.

Alt yapısı da bir çok ilki yaşayacak. 15-16-17 Haziranda yapılacak seçmelerden de bir iki oyuncu bulursak buda artı kar olacağından bu seçmeler pahallı gibi görünse de diğer takım seçmelerine bakınca çekirdek parası gibi.

Taraftar merak etmesin, suskunluk yok. Nasıl iyinin iyisini alırızın düşüncelerinde yönetim.Birde Cuper in vereceği isimlerde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum