Sporda Yeni Müdür Yılmaz

Sporda Yeni Müdür Yılmaz

2004 yılında 3.200 olan lisanslı sporcu sayısı bugün itibariyle 23.000 olmuştur. Böyle bir daireyi arkadaşıma teslim ediyorum. İnşallah daha ilerilere taşınacağını düşüyorum. Allah hiç kimseyi mahcup etmesin. Görev sürem içerisinde yere bakacak hiçbir ola

 

alt

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca Rize'den Ordu'ya atanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz yeni görevine düzenlenen devir teslim töreniyle başladı.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Rize eski Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz araştırmacı kadrosuyla görevlendirilen İsmail Çağlıyan'dan törenle yeni görevini teslim aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yeniden yapılandırma sürecinde 2004 yılından bu güne kadar Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten İsmail Çağlıyan düzenlenen devir teslim töreninde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz’a başarılar dilerken “Biliyorsunuz 2004 yılında Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atandım. Yine göreve başladığında sizlerle birlikte devir teslim töreni yapmıştık. Benim devlet anlayışım gereği bugün burada bulunuyoruz. Bu bir nöbet değişimidir, her şeyin bir sonu vardır.

Dünyada yaratılıp ta sonu olmayan hiçbir şey yoktur. Biz buna inanan insanlarız. Geride kalan 8 yıllık çalışma dönemimde herkesimden çok fazla destek gördüm. Bu bağlamda görev yaptığım süreçte Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü nereden alıp nereye getirdiğimizi kamuoyu biliyor. Bu bir süreçtir, devam edecektir. Bugün belli bir noktaya geldik.

Ben vicdanen rahatım bana verilen görevi hakkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Tabiî ki bu süreçte bizden memnun olmayan insanlar olmuştur bu işin doğasında vardır. Her ne olursa olsun biz hep bardağın dolu tarafına baktık ve insana nasıl faydalı oluruz bunun için uğraştık. Bugünde geldiğimiz noktada Ömer kardeşime devir teslimle görevi teslim ediyorum. Ömer Bey daha önce tanıdığım ve sevdiğim bir insandır. Kendisi arzu ettiği takdirde devlet terbiyesi içinde her zaman yardımcı olacağız. Çünkü yapılan hizmet Ordu’ya yapılacaktır.

Şuan itibariyle resmi açılışı yapılacak 6 tesisimiz var. Göreve geldiğim 2004 yılında 3.200 olan lisanslı sporcu sayısı bugün itibariyle 23.000 olmuştur. Böyle bir daireyi arkadaşıma teslim ediyorum. İnşallah daha ilerilere taşınacağını düşüyorum. Allah hiç kimseyi mahcup etmesin. Görev sürem içerisinde yere bakacak hiçbir olayın içinde olmadım. Yanımda benimle birlikte çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 
İsmail Çağlıyan’dan görevi devralan Ömer Yılmaz ise “Öncelikle sayın müdürüme yapmış olduğu açıklamalar için teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet bir ekip işi sadece kaptan değişti. Kaptan değişikliği devlet işlerinin yürümesi anlamında normal bir şey. Daha önce 6 yıl Rize’de İl Müdürlüğü yaptım. Şimdi Ordu iline hizmet için buraya gelim. Ben artık bu saatten sonra Ordu’luyum. Hep beraber el elle vererek Ordu’ya ne katabiliriz onun hesabını yapacağız. İsmail ağabeyimiz de iyi bilir bizler normal çalışma şekli olan insan değiliz. Biz bir işi yaptık mı canı gönülden her şeyimizi emeğimizi vererek yaparız. İşin doğrusunu söylemek gerekirse ben konuşmayı çok fazla beceremiyorum. Aslında konuşarak ta bir şey olmaz. İnşallah bundan sonra hizmet yapacağız. Hep birlikte Ordu’ya hizmet etmek için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
 
Yılmaz sorulan bir soruya karşılık “Bir yerde eğer bütün kurumlar yani siyaset, bürokrasi ortak çalışırsa güzel işler olur. Bu yönden şanslı bir il olduğumuza inanıyorum. Bakanımız var milletvekillerim var hepsinin Ordu için canı gönülden çalıştıklarına inanıyorum. İnşallah bizim yapacak olduğumuz hizmetlere desteklerini vereceklerdir. Aslında bu bir ekip işidir ben beklide bu ekibin en alt sırasında olan birisiyim. Başta bakanımız, Valimiz, Milletvekillerimizle Ordu’ya ekstra ne katabiliriz onun uğraşında olacağız. Gerçekten tüm mesaimi emeğimi vereceğim. Bana düşende o dur zaten. Ordu’ya yakışan neyse biz elimizden geleni yapacağız. Bu bir ekip işidir İsmail ağabeyimiz olsun memur arkadaşlarımız olsun herkes el birliğiyle Ordu’yu sporda layık olduğu yere taşımaktır. İsmail ağabeyimin bayrağı bıraktığı yerden daha ileriye götürmek suretiyle çalışacağız. Konuşmakla icraat olmaz bunu hepimiz biliyoruz. Konuşarak değil yaşayarak göreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.