SÖZ VERDİK DEDİLER!

SÖZ VERDİK DEDİLER!

Bence başkanın dediği gibi, hiç hesapta olmayan yerde olmak, insanı üzse de daha 7 maç var.Düşmeden kalırız, bir daha oyuncu seçimi dahil hatasız ve sorunsuz yılları yaşarız. İnanın bu takıma bunlar ders niteliğinde, hata insanlar için, düzeltmekte.

 

SÖZ VERDİK DEDİLER!

Ordu sporun değerli sporcuları, hocalarına ve onlara her zaman inanan başkanlarına söz verdiler. Bizler,  bu 7 maçtan en kötü 8 puan alırız, diye. Söz namustur. Ağızla verilir. Yürekli adamların işidir.

İş olsun basın duysun diye değil. Sözün özü  çimdeki ayakların istek  ve  arzusu doğrultusunda yol bulur, puana akar.

Şimdi önümüzdeki takımlara takım harici dev gözü ile bakarsak o sahadan bizler ezik ayrılırız. Yok,  bir  takım buda  diye  bakarsak, her hangi maç gibi çıkar yürekli, istekli oynarsak, çok şey değişir neticesinde kazanan Ordu spor olur.

O yüzdende başkan son düdük çalmadan bu can çıkmaz diyor. Hayallerimizde burada olmak yoktu diyor. Sezon başı mütevazi  bütçemiz le bunları aldık diyor. Ama alırken de birkaç ismin burada olması lazımken, boşuna bu takıma stoper diye ikinci sınıf isimler aldık. Elimizdeki değerleri yolladık..

Bunların sorumlusu yönetim değil. Bu sporcuların burada olmasını isteyen teknik heyet. özelliği olmayan katkısı yüzde 20 olan sporcuların Ordu spora vereceği bu.

Keşke sezon başı bunları yollamasak ta kalsa idi.

Evet şimdi zor günlerin içindeyiz. Galipken son 3-5-7 dakikada beraberli,mağlubiyetler yaşamış takım olarak bunlara takılmadan bundan sonra gidilecek yolun berrak olması arzumuz.

Bu takımın yeri burası değil. Fener maçı ile milat olsun. Onun için her taraftarın bu hafta tribünde olması  ve ilk başlangıcı bu maçla yapması lazım.

Bence başkanın dediği gibi, hiç hesapta olmayan yerde olmak, insanı üzse de daha 7 maç var.Düşmeden kalırız, bir daha  oyuncu seçimi dahil hatasız ve sorunsuz yılları yaşarız. İnanın bu takıma bunlar ders  niteliğinde, hata insanlar için, düzeltmekte.

Fener maçında ordu olarak olalım. Ordu sporun Ordu insanına ihtiyacı var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum