SOYA SPOR

SOYA SPOR

Bu takıma, arkasında ki camiasına yakışır. Her maçlarındaki olgun duruşları, camialarına ve onları temsil eden insanlara, tribündeki sevenlerine karşı saha duruşları ve oyunları ile layık olduklarını kabul ettirdiler. Bundan sonrası daha çok çalışmayı v

SOYA SPOR
 
Bir sezonun sonunda grubunda birinci olan ve play oflara çıkan Soya Sporun aklındaki tek hedefi deplasmanı ligde olmaktı. Çalışmaları bu yönde idi. İstediler, arzu ettiler. İsteyen ,çalışan takımın mucizeler haricinde başarısız olma ihtimali çok zayıf.
 
Play oflar da altı tane takımla yaptığı zorlu maratondan sonra deplasmanlı lige çıkan Soya Sporu kutluyorum. Çünkü sezon başından beri hem yaptıkları sporcu seçimi , ciddi çalışma içinde olmaları hem de yanlarında Kemal Eyiğün gibi ismin olması, arkalarında da kocaman Altaş faktörü. Bunların bir araya getirince sporcusu, teknik kadrosu, idare yapısı ve büyük Altaş grubu ile Ordu adına mükemmel bir işin sonu Soya spora sunulan deplasmanlı oldu ise, Ordu için başımız üstüne.
 
Bu takıma, arkasında ki camiasına yakışır.
 
Her maçlarındaki olgun duruşları, camialarına ve onları temsil eden insanlara, tribündeki sevenlerine karşı saha duruşları ve oyunları ile layık olduklarını kabul ettirdiler. Bundan sonrası daha çok çalışmayı ve daha güçlü bir Soya takımını işaret ediyor, bunun içinde güçlü bir teknik kadroyu öncelikle seçmeleri lazım.
 
Kim olur kim olmaz, o Soya spor kulübünün idari ve teknik kadrosunun işi. Karar onların. Yapacakları iyi işlerde kazanan hem onlar hem de Ordu ili olacak. Gelen , giden takımlar ve onları yalnız bırakmayacak yüzlerce insanlarla.
 
Evet, Soya Sporumuz artık yıllarca yaptığı çalışmasının karşılığını aldı. Ne mutlu diğer takımlarımıza.
 
Tebrikler Soya Spor. Diğer takımlarımıza da bu ders olur ve transfer yaparlarken işini seven , efendi sporcuların takımlarında olmalarının şart olduğunu bilirler artık. Oyuncu ismine göre değil, karakterine göre olmalı ki orada bir işi layıki ile yapsın. Alıp maaşı da kazancına ve ona bunu veren amirine maçlardan atılarak verdiği zararı da düşünsün.
 
Ne yapıyorum diyerek.
 
Artık Soya örnek model olmalı. Hem çalışma azmi hem de disiplinli takım oyunu içinde bize bunları sunduğu için.
 
Sizce, yanlış mı bunlar?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum