Son Mor Menekşe “Marcedes Marie WALKER”

Son Mor Menekşe “Marcedes Marie WALKER”

Orduspor Bayan Basketbol Takımı 2. A.B.D.’liyi de transfer etti. 2008-2009 sezonunda Botaş forması giyen 1.91 boyundaki ABD’li pivot, kariyerine daha sonra Pozzuoli (İtalya) ve Elitzue Netanya (İsrail) 1.lig takımlarında devam etti. Marcedes Marie WALKER

 

Son Mor Menekşe “Marcedes Marie WALKER”
 
              Orduspor Bayan Basketbol Takımı 2. A.B.D.’liyi de transfer etti. 2008-2009 sezonunda Botaş forması giyen 1.91 boyundaki ABD’li pivot, kariyerine daha sonra Pozzuoli (İtalya) ve Elitzue Netanya (İsrail) 1.lig takımlarında devam etti. Marcedes Marie WALKER artık Orduspor Bayan Basketbol Takımı’nın şampiyonluk hedefi için mücadele edecek. 
20108
 
             Transfer ile ilgili bir açıklama yapan Orduspor Baş Antrenörü Derya Rıza Zeren şunları söyledi: Walker ile daha da güçlendik. Orduspor gibi hedefi her zaman şampiyonluk olan bir kulübün bünyesinde çalışmaktan oyuncularım gibi ben de çok mutluyum. Yaklaşık 1 ay sonra normal sezon sona eriyor. Playoff’ta ve bir aksilik olmazsa final grubu karşılaşmalarında,  hem Moniquee hem de Marcedes’in de katkılarıyla şampiyon olmak istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.