SON MAÇ İYİ SONUÇ

SON MAÇ İYİ SONUÇ

Çünkü Trabzon Maça hırslı başlayacaktı, öyle olmadı, yada Ordu spor iyi oynadı Trabzona oynama fırsatı vermedi. Herkes görevini yaptımı derseniz, bu tip maçlara bakınca evet demek lazım. Benim içinde evet. Kaleciden Hasan Kabze ye tğm oyuncuların alkışı h

 

SON MAÇ İYİ SONUÇ

Trabzon spor gibi play ofta hedefi olan bir Avrupa takımına son maçta yürekli,kişilikli oyun ile oynayıpta taraftarına bu sezon için veda edebiliyorsan ve maçını takımımından oyuncu olarak  fire vermeden oynuyorsan o yönetim işini iyi yapıyor demektir.

Çünkü Trabzon Maça hırslı başlayacaktı, öyle olmadı, yada Ordu spor iyi oynadı Trabzona oynama fırsatı vermedi. Herkes görevini yaptımı derseniz, bu tip maçlara bakınca evet demek lazım. Benim içinde evet. Kaleciden Hasan Kabze ye tğm oyuncuların alkışı hak ettiği ortada. Taraftarda bunu seviyor, takımınıda  çok seviyor.

Artık sezona göre teknik ekibin istediği oyunculara göre yönetim karar verecek. Gidecek yada kalacak isimlere zaman ayıracak komiteyi kuracak. Ankara gücü Kayseri maçında idim. Aötım telefon Turgut hocayı kutladım. Dedim ki:” Eğer bunlar genç ve Ankara gücünde forma giyiyorda benim alt yapımdaki oyuncu giyemiyorsa yazık oluyor , yada Batuhan-Ulvi- Taşkın niye yok diye konuştum. İçim acıdı. Bazıları yorum yapıyor, yazılarıma meyil atıyor.

Bunların ne kadar yanlış ve boş olduğunu o Aybars ları falan izlediğimde anladım. Dış sahada iki amatör maç izledim buradaki takımların oldukları yerde Ordudaki iddialı amatör takımlarımızın ne denli kaliteli olduklarına şahit oldum. Artık kim ne demiş ne yorum yapmış umurumda değil. Ben göreceğimi gördüm.

Şimdi yönetimin alt yapıyı ve oradaki sporcularını daha çok görme vakti bulmalılar. Hepside size göre ve layık isimler. Bu sezonu yüreğimize iz bırakarak bitiren büyük Ordu sporu kutluyorum. Sonrada ilk sezonda doğru adımlar atan yönetimi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum