"Son iki maçı almak zorundayız "

"Son iki maçı almak zorundayız "

Bank Asya 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Orduspor'da deplasmanda Eskişehirspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Bank Asya 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Orduspor'da deplasmanda Eskişehirspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.
  

  Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, puan yada puanlar için gittikleri Eskişehir deplasmanından hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet aldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Karşılaşmada çok basit iki gol yediklerini ve bunun faturasını ağır ödediklerini belirten Kartal, "İlk yarı her iki takımda ortaya iyi bir futbol koyamadı. İki tane kendi hatalarımızdan yediğimiz goller var. Özellikle ilk gol tamamen şanssızlıktı.

  Aynı pozisyonda Ali Sakal'ın sakatlanmasının arkasından Gökhan'ın ayağı kayınca Sergen'in ayağından kalemizde çok basit bir gol gördük. İkinci gol de ise tamamen bireysel hatalarımızdan kaynaklanan bir gol oldu" dedi.
İkinci yarı yaptıkları taktiksel değişikliklerle baskılı bir oyun oynadıklarını ifade eden Kartal, "İkinci yarı oyunu lehimize çevirmek için elimizden gelen mücadele verdik, bir de gol bulduk.

   Ancak bu gol deplasmanda galip gelmemize yetmedi. Sonuçta mağlup olduk" diye konuştu.
Ligde kalan iki maçı da kazandıkları sürece avantajların devam ettiğine inandığını söyleyen Kartal, "Eskişehirspor karşısında alınan mağlubiyet işimizi zora soktu. Ancak bizim için sevindirici olan rakiplerimizden bir tanesi Kayseri Erciyespor da mağlup olması. Artık son iki maçımızı da kazanıp play-off'a kalmayı düşünüyoruz.

  Avantajımızı halen kaybettiğimizi düşünmüyorum. İkili averajla halen Kayseri Erciyesspor'dan iyi durumdayız. Rakibimizin maçlarına baktığımızda bizim biraz daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Bu saatten sonra yapılacak fazla bir şey yok iki maçımız kaldı. Biz önümüzde bu iki maçı kazanıp istediğimiz yere gideceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.