SİNOPTA ÜÇ GÜN

SİNOPTA ÜÇ GÜN

Bu kadar kötü organizasyon, kötü hakemler ve ne yaptığını bilmeyen saha görevlilerinin olduğu ortamda oynadı bebeler. Her türlü yanlışın kol gezdiği Sinop U13 yaş grubunda güzel olan tek şey kaldığımız devlet tesisinin müdürü Gülten hanım ve çalışan insa

SİNOPTA ÜÇ GÜN

Gençlik müdürlüğünün tesislerinde üç gün U13 takımı ile gruba gittik. Orada bazı illerin güzel insanları ile aynı yerde Gençlik İl müdürlüğünün tesislerinde kaldık. Kamil hoca, Sedat, Mehmet şoför Hicabi ve 31 tanede genç sporcu. Bunları niye fazla götürdük derseniz, çoğu grup görsün, oralarda neler oluyor buna şahit olsun.

Oldular da, bu kadar önemli turnuvalarda, hele bu yaş gruplarında fizik kapasitenin ne kadar önemli olduğu  çıktı ortaya. Sahte oynattılar demiyorum ama 1999 yaş  grubunda o kadar fizikli yada kıllı olmak biraz acayip…

Sen ne kadar teknik olursan ol, sonuçta sahada sen eziliyorsun. Ordu da gelecek sezon tekniği iyi değil, boyu posu yerinde oyuncu profili önde olmalı. 

Bu turnuvada görülen bu.

Bu kadar kötü organizasyon, kötü  hakemler ve ne yaptığını bilmeyen saha görevlilerinin olduğu ortamda oynadı bebeler. Her türlü yanlışın kol gezdiği Sinop U13 yaş grubunda güzel olan tek şey kaldığımız devlet tesisinin müdürü Gülten hanım ve çalışan insanlardı. Erkek ve bayan herkesin güler yüzü bize yetti.

Sonrada devletin bu Van dan gelip te kendi tesislerini verdiği sözde ailelerin devlete yaptığı hainliklerin ve zararların izini orada da gördüm. Bunlara insan diyenlerin insan olmadığını  resmen PKK lı olduğunu biliyorum. Bunların kanı asla kırmızı  beyaz akıyor demesin kimse. Hele sayın Van milletvekili sayın Hüseyin Çelik bey. Babalarını malı olsa bu zararları bu hainler verir mi idi. Giderlerken bayrağa, insanlara teşekkür yerine küfür etmeleri de çabası.

Neyse, kaldığımız Amasya , Çorum U 13 takımının her teknik ekibi ve sporcularına bundan sonra başarılar. Hepside adam gibi idiler. Bu kadar kötü yönetilen bir organizasyonda öne çıkan bu insanlara ve personale tekrar teşekkür ederiz.

Buradan çok şey alşdık. Ne nasıl ne şekilde nasıl bir sorularının cevaplarını bulmayı ve onları  sorarak Ordu spor takımına takım yapmayı ve bununda mecburiyetini…Asla kısa ve yetersiz oyuncu ilşe ne kadar iyi olursa olsun gruba gitmemek lazım. 5 -6 oyuncun güçlü ve kuvvetli olmalı.

Sinop, güzel ve bakımsız il…Sana elveda.Bu kadsar güzelliği ortaya çıkaramayan Belediyelerin yada vekillerin niye hala orada olmalarını Sinop sorgulamalı. Asıl olan onlar. Diğerleri vekil…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum