ŞİMDİLİK BUNLAR, DEVAMI VAR….

ŞİMDİLİK BUNLAR, DEVAMI VAR….

Öncelikle sayın başkan ve alt yapıdan sorumlu arkadaşların, özellikle ilk başlarda Adem Türkmen ve Murat Gürsoy un sonrada, hakikaten Tahsin Türkmen ve Ömür Köleoğlu un verdiği inanılmaz destek, güven duygusu ile manevi yada maddi alt yapıya sundukları he

 

 

ŞİMDİLİK BUNLAR, DEVAMI VAR….
 
Alt yapıya o kadar çok şeyler yapmanın arzusu ve de planı içinde olundu ki, zor zamanlarda bile bu arzu istek durmadı onlar tek tek şükür yapıldı. Bugün üst yapıda iki tane oyuncumuz var ,Hüsamettin vede Yasini sayarsak 4. Antalyada milli takım seçmelerinde beğenilen, hocaları tarafından A takımda olması istenilen iki tane pırıl pırıl . Bunların buralara gelmesinde o sporcuların yeteneği ayrı, ama hocaların ve de sorumlu yöneticilerin çok büyük katkıları var.
 
Öncelikle sayın başkan ve alt yapıdan sorumlu arkadaşların, özellikle ilk başlarda Adem Türkmen ve Murat Gürsoy un sonrada, hakikaten Tahsin Türkmen ve Ömür Köleoğlu un verdiği inanılmaz destek, güven duygusu ile manevi yada maddi alt yapıya sundukları her türlü oluşum. Antalya da ki milli takım öncesi seçmelere çağrılan oyuncularımıza  milli takım hocalarının, özellikle Kaleci Cantug ve Murat Torun için bizlere ve de kulübümüze teşekkürleri çok özeldi ve de o kadar da güzeldi.
 
Sonrada Deniz denen genç oyuncumuz içinde özel bilgi verilip bunları yapması gerekli oda bizim listemizde denmesi ne kadar güzel bir duygudur. Aslında buraya gelene kadar dışardan bakıldığında kolay sanılan gel de yap dendiğinde ise o kadar uzak olan bu tesisleşmenin bir ucunda destekleri ile cesaret veren yönetim diğerinde bu yapının her çivisinde maddi olarak katkısı olan değerli iş adamları var.
 
Bunların olmasında hocalar kadar o hocalara sımsıkı  destek veren alt yapı sorumlularının çok özel yeri var, tabi ki bu gücün alındığı yer başkan. Tahsin Türkmen biliyordu ki başarılı olmak sıralamada olmak değildi, gelecekteki başa çıkacak olan takımın yapılması için gereken tesisleşmenin ve de alt yapı için en lazım olan saha probleminin çözümü idi.
 
Sonrada özel seçilmiş sporcuların teknik kadro elinde şekil bulması. Verilen her destek, bizimde on yıl kadar bu kulübün içinde çok özel insanlarla olmamızın tecrübesi ve eksiklerin bilinmesi ile çok yürekli hocaların birbirine destek vermesi bu güzelliklerin oluşumunun ilk adımlarından birisi oldu.
 
Bakın burada çok değerli sporcular çok var demiyorum. Yetenekli vede geleceğinde mor beyaz forma içinde olacak sporcular var, bunun için önce bu çocukların çalışma ortamı sonrasında ise başarı ilkesindeki cesaretimizin mimarları da alt yapıdan sorumlu olan yöneticiler.
 
Geçmişte ve de bugünde.
 
Birde Cuper hoca ile bize destek veren ilgi duyan menajer sayın Arhan hocanın da bu çocuklara bakışındaki sıcacık duygunun faydaları. Şimdi kaleci Cantug ve de Murat Torun kampta, bundan sonraki yıllarda da hocamızın çağıracağı daha çok sporcu var burada. Biz istediklerimizi yapalım önce. Sayın başkan ve yönetimin desteği ile alt yapı için ne lazımsa onlar olacak ki sonrasında sporcudan isteme hakkımız olsun.
 
Tebrikler Cantuğ-Murat- Deniz-Emrah . Daha fazla isimler giderde onları ay yıldızlı forma içinde görmemizde nasip olur.
 
Ve onlara emek veren hocalara da kocaman alkış.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum