SIKINTI YOK

SIKINTI YOK

Diyorsa yönetim, sıkıntı yoktur. Her sıkıntının sebebi varsa gidermekte elimizde diyorsa yönetim orda bir güzellik var demektir. Bir kere ikinci devre daha iyi ve sağlam omurga üzerinde takım seyredecek diyorsa yönetim herkes tribünde rahat izleyecek de

 

SIKINTI YOK

Diyorsa yönetim,  sıkıntı  yoktur. Her sıkıntının sebebi varsa gidermekte elimizde diyorsa yönetim orda bir güzellik var demektir. Bir kere ikinci devre daha iyi ve sağlam omurga üzerinde takım seyredecek diyorsa yönetim herkes tribünde rahat izleyecek demektir. Yönetim diyorsa ki yapacağız, yapılacaktır.

Bunun için kimin sözüne güvenecek taraftar?  Herhangi vatandaşın ya da yorum yapan spor adamının veya desteksiz konuşan binlerin mi? Bu konuda demeç  veren hocası ile ikinci devre çok önemli adımlar atılacak diyen, uzun vade planlar yapıldı diyen bu takımın başına getirilen yönetim. Harcayacak olanda takımı her yönden idare edecekte.

Fatih Tekke bile yok sayılıyorsa, tribünde hayatta top oynamamış, amatör maça  çıkmamış insanlar tarafından”bu ne topçusu ya” ile tenkit boyutunda konuşuluyorsa,  bu iş spor adına olmasa da futbol adına su alıyor demektir.

Bende dahil herkesin sıkıntısı  var. Rahat değiliz. Ama bakıyorum yönetim rahat, sakin, morelman iyi ise bende iyiyim demektir. Kötü ise bende başlar”uf, puf”işleri ki sıkıntıdan kurdeşen dökerim.

O yüzden sıkıntı  yok ise yoktur demeyelim de, çaresi vardır  diyen,  gülen yönetime ikinci devrede her türlü  destekle yardımcı olalım. Doğrusu bu. Hangi hoca değil , hangi noksanlıklara gelecek isimler önemli.

Sizce öyle değil mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.