SIFIRDAN BİR ORDUSPOR İÇİN

SIFIRDAN BİR ORDUSPOR İÇİN

Şimdi bunlara bakıp, gidenlerin ahını çekenlere hak versek, bu ligde oynayabilecek oyuncuların kim olacağına da Ordu Spor takımını teslim ettiğin hocan vermiş. Bu saatten sonra, ne Fornezzi, Ne Garcia, Hasan, Müslim, Ömer, Stancu derdinde yas tutacak işi

SIFIRDAN BİR ORDUSPOR İÇİN
Mustafa KÖKSAL
 
Çok yogun tempoda çalışan teknik heyet ve onların al dediğini alabilme adına koşan transfer komitesi. Sıfırdan bir takım olacak, yani her şey sil baştan. Şimdi yorum yapanlar tekrar diyeceki, gelenler kim gidenler kim? Bu cümleler profasyonel takımlarda konuşulacak işler değil. Giden gider, parasal ve duygusal anlarda  yollar ayrılabilir. Burası bir lig takımı. Artık süper ligde bir takım değil Ordu spor, federasyondan gelecek paralarda afaki değil, herkes yorgana göre ayak uzatmak zorunda…
 
Elimizdeki mevcut oyuncular;” Anıl-Murat Torun-Hüsamettin-Yasin-kaleci Cantug- Hulisi”. Bununyanıda gidenlerden bir tek, Garcia ve Ömere acırım. Diğerlerinin kalması gitmesi çok normal. Artık onlar süper ligde oynamak isterler. Javito olsaydı, Müslüm gitmese idi, Garcia çok paralar talep etmese idi. Çünkü Ordu sporun bir koyduğu fiat ve çita var. Onun üzerine çıkacak yada inecek kimsenin lüksü yok.
 
Aklımın ermediği ise profasyonelim diye kalkıp Ordu spora denenmeye gelen sporcular var ki, komik olanda bu. Madem sen futbolcusun deneme komikliği de ne? Bunları değil denemek kulübün yüz metre yakınına almam inanın. Bunlardan cacık olmaz ki futbolcu olsun. Bunun yanında beklentisi olan geleceğini bu işten bekleyen yetenekli ve genç isimler alındı.
 
“Erkan-Alişan(Kırklareli)-Kerem-Salih(Balıkkesir),Adem(Körfez), Emre Aygün(Bugsaş), Subasiç(Karabağ), Ziya(Bayrampaşa), Eren( G.B.B.), Ufukan Bayraktar( Adana Demir) Muslu, Erkan Sekmen( Konya) Ferhat Odabaşı(Göztepe)..
 
Şimdi bunlara bakıp, gidenlerin ahını çekenlere hak versek, bu ligde oynayabilecek oyuncuların kim olacağına da Ordu Spor takımını teslim ettiğin hocan vermiş.  Bu saatten sonra, ne Fornezzi, Ne Garcia, Hasan, Müslim, Ömer, Stancu derdinde yas tutacak işimiz nede ağlayacak yas tutacak bir durumumuz var. Ordu spor takımına herkes gelir gider. Burası kocaman HAN ise içinden gelip giden yolcuyu ne saymak ne arkasından bakmak lüksümüz var.
 
Artık yeni sayfa açıp, oraya düzgün hatasız bir gelecek yazmak zorundayız. El ele verip Ordu sporu layık olduğu yere getirene kadar. Siyasisi, Belediyesi, Valisi ve iş adamları ile büyük Ordu spor taraftarı. Gerisi masal.
 
Bende masaldan anlamam. Orada yol var. Bu yolu da bu sporcular geçmek , hocada en iyisini yapmak zorunda. Kimse kenarda süs olarak köşede durmak için değil. Maçın her anında  takımın neleri yapıp güzel bir sonuç almasının derdinde olandır. Kimse burada geleceğini inşa etmek adına getirilmedi. Burada Ordu sporu nasıl şampiyon yaparım için ona kocaman sorumluluk verildi.
 
 
Geldikleri yer Ordu spor..Bu takıma alınanlara Hüsnü hocada onay verdi, bende ona inanırım. Dedi ise doğruluk payı vardır. Allah utandırmasın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum