SANKİ İDAM SEPHASINDA BU TAKIMDA,

SANKİ İDAM SEPHASINDA BU TAKIMDA,

Bu kadar büyük işler yapan insanı birden bire yok saymak, sadece yapılanlara profasyonel takımın penceresinden bakmak ne kadar doğru. Dışarıdan başarılı, başarısız senaryoları kuranların hiç biri Ordu spor tesislerini gezmiş, içinde yapılanları görmüş in

 

SANKİ İDAM SEPHASINDA BU TAKIMDA,

Bu kadar  kolay şekilde yok sayılacak  bir takım var ve bunu  köşe yazılarına, acı kalemlerle taşıyan, yürek yakan cümleleri ile yazan kalemler, Ordu spor u çoktan Bank- Asya ya attılar.

Ne kolay düşme anında  yerde tekme atmak…

Bu yazanların birkaç kalem hariç, onlara saygım var,  onlar bizimde kendilerinden çok şey öğrendiğimiz gazeteciler, sevin sevmeyin ama hep inandıklarını yazan insanlar, başından beri muhalefetini eden, en ağır şekilde yazan insanlar, ama bugün kötü ,karanlık, içler acısı tablo çizen kalemlerin   bir çoğu sezon başından beri sayın başkanın etrafında olan, iltifatlar sunan, ne doğru işler yaptınız diyen, siz büyük başkansınız diyerek gezen, birkaç sakal içinde uğraşan ama takım kötü gidince acımasızca yazan, anlamakta güçlük çektiğim eller.

Bu takım idam sehpasında ve onlarda asılırken ipin ucundan çekeyim derdinde olan birkaç maceraperest kalem.

Bu kadar büyük işler yapan  insanı birden bire yok saymak, sadece yapılanlara profasyonel takımın penceresinden bakmak ne kadar doğru. Dışarıdan başarılı, başarısız senaryoları kuranların hiç biri Ordu spor tesislerini gezmiş, içinde yapılanları görmüş insan değil. Yazanlarında bir çoğu bu dediklerimin içinde.

Fakat kim ne yaparsa bu kulübe, o insanın yaptıklarına saygı duyulmalı. Ordu spor tesisi 5 yıldızlı otel kadar modern, içindeki ortam harika, iki tane çim sahası, alt yapısındaki yapılan her şey, personele anında teri kurumadan verilen maaşları. Şimdi bunu yazdım ya cevap hariç, peki takım nerde!

Oda burada. Duru gölde, yönetimde olanlar arkadaşlarınız sorun, uzaktan yazmayın en etkili onlar onlardan öğrenin, sonra yazın.

Benim için takım kadar önemli olan içerdeki yaşananlardır.  Sonra personelin ciddi çalışma içinde olması haksızlık etmeyelim bu her yönetimde vardı, bu yapılan personel işleri ve ciddiyeti de vardı. Kimse bir şey demiyor.

Ama alt yapının yapılması, çocuklara rahat ortamın verilmesi, çalışmalarının  rahat ortamda olmasının sağlanması kolay işler değildi. Bunu sağlayan her kese teşekkür etmemiz lazım.

Siz yönetimi, yapılan transferleri, oyuncuları, teknik kadroyu tenkit etmede hürsünüz. Yazmakta hakkınız da, bu takıma bu hocaya bu oyunculara sezon başı imparator diyen övgüler yazanda aynı ellerdi.

Şimdi çıkardılar sehpa ya, baş ucunda  bekliyorlar, asılsa bizde  yazsak diye.  Neyi mi yazacaklar, her şeyi ama daha çokta şunu; “biz demedik mi?”

Pardon siz neyi demiştiniz, anlamadım…da.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum