PLAYOFLAR VE ORDU AMATÖRÜ

PLAYOFLAR VE ORDU AMATÖRÜ

Hakikaten sezon boyu tüm imkansızlıklar ya da zorluklar içinde çalışan takımlarımızın u maçlardaki saha içi kadar saha kenar yönetimi de çok önem arz etti. Bir olayı sevmek başka tecrübe bambaşka bir şey. İşte bu maçlarda kendini gösterdi, satranç oynar

PLAYOFLAR VE ORDU AMATÖRÜ
 
Sezon içi oynayan takımlarımızın dengesizliği yüzünden guruplarındaki zevksiz ve insanları tatmin etmeyen maçların sonunda playoflar da ki altı takımın ortaya koyduğu maçlar bir iki takım hariç tribünlere bir renk ve heyecan getirdi. Özellikle “il özel idare-Gölköy ve Soya spor” takımlarının inatla varmak istedikleri son, bir başlangıç ve Ordu için şans olacağından onlarda;” bu ben olayım” diye kalitesi yüksek maçlara imza atmayı arzu edercesine maçları oynuyor yada oynamak için gayret gösteriyor.
 
Hakikaten sezon boyu tüm imkansızlıklar ya da zorluklar içinde çalışan takımlarımızın u maçlardaki saha içi kadar saha kenar yönetimi de çok önem arz etti. Bir olayı sevmek başka tecrübe bambaşka bir şey. İşte bu maçlarda kendini gösterdi, satranç oynar gibi taşları akıllı yerine koyan karşısındakini mat etti, diğer ise mat oldu.
 
Sporcuların iyi olması da takımların oyun isteklerini tribüne yansıttı ve heyecan içinde bir playof ortaya çıkardı. Şimdi üç takımında buradan çıkıp deplasmanlı lige takımları ile girebilme şansı var. Özellikle il özel idaresi ve Soya takımları bir adım önde. İl özel idaresi iki puanlık avantajını korursa zaten ipi göğüsler, yoksa Soya ya yenilirse Ordulu Soya takımını alkışlar.
 
Kalite kimde dersek fark yok. Oyuncular açısından bakarsak Soya takımı bir adım önde. Ama İl özel idaresinde de oyuncuların kalitesi belli. İyi sporcuları var. Maç çok heyecanlı olacak. Gölköyü de buraya getirip iyi maçlar oynatan Mahmut hoca zor şartlarda önemli işlere adım attı. Tabi bunda Gölköy başkanını ve belediye başkanını da kutlamak lazım. Bir çok belediye başkalarını saha yapmadığı , spora kör baktığı günümüzde yüreğini açması ve imkanlar sağlaması alkışı hak eden davranış.
 
Play of ta kim şampiyon olursa Ordu için Ordulu sporcu için nimet, ekmek, iş olacak. O yüzden hak eden kazansın. Hepsine başarılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.