OTİK' ten Bir İlk Daha

OTİK' ten Bir İlk Daha

Yılmaz, yaptığı açıklamada; 23-26 Şubat 2013 tarihleri arasında Mersin Tenis İhtisas Kulübü'nde yapilan 8 - 9 - 10 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası'na OTİK ( Ordu Tenis İhtisas Kulübü ) olarak 4 sporcuyla katıldık. 8 yaşta; Engin Ege AZAKLI ve Zeynep E

OTİK Başkanı Eczacı Sibel Yılmaz Geçtiğimiz Gün  Mersin Tenis İhtisas Kulübü'nde yapilan karşılaşmada 1.ci oldukları için küçük tenisçilerini kutladı.

OTİK (ORDU TENİS İHTİSAS KULÜBÜ) BİR İLKİ DAHA BAŞARDI

21245Yılmaz, yaptığı açıklamada;  23-26 Şubat 2013 tarihleri arasında Mersin Tenis İhtisas Kulübü'nde yapilan 8 - 9 - 10 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası'na OTİK ( Ordu Tenis İhtisas Kulübü ) olarak 4 sporcuyla katıldık. 

8 yaşta; Engin Ege AZAKLI ve Zeynep Eylül ÖZTÜRK,

9 Yaşta; ; Umut Çağın LAÇİN,

10 Yaşta; ; Arda ŞİMŞEK ilimizi temsil eden sporculardır.

9 Yaş Erkeklerde Umut Çağın LAÇİN 1. olmuştur.

OTİK, bir haftasonu turnuvasinda 1.olarak Ordu Tenisi adına bir ilki gerçekleştirmiştir.

8 Yaş turnuvaları ise; bir şenlik bazında düzenlenip, 8 yaş sporcularının tecrübelerini geliştirebilmeleri, , tenis alt kültürünü henüz 7-8 yaşlarındayken öğrenebilmeleri, spor da yenmenin de yenilmenin de olduğunu anlayabilmeleri, tenis oyun kurallarını çok erken yaşta öğrenebilmeleri v.b. gibi durumların gelişmesi için yapılan bir organizasyondur.

Bu şenlik sonunda ise bütün 8 yaşlara ödül olarak madalya takılır. 

Ve bu minik raketler,  tenis sevgilerini bu tip turnuvalarda pekiştirerek sistemin içinde kalmayı başarırlar.21246

İşte şu an bu sistemin içinde bulunan OTİK sporcularımızdan Zeynep Eylül ÖZTÜRK ve Engin Ege AZAKLI'da madalyalarıyla ilimize dönmüştür.


Ordu Tenis İhtisas Kulübü (OTİK) olarak Mersin'de Ordu'yu en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşamaktayız.Bizlere destek veren herkese ve her birime teşekkürlerimizi sunarız, dedi. ..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.