Orduspor'dan Eşkişehirspor yönetimine tepki

Orduspor'dan Eşkişehirspor yönetimine tepki

Orduspor yönetimi, Eskişehirspor maçında yaşananlarla ilgili Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu'na tepki gösterdi.

Orduspor yönetimi, Eskişehirspor maçında yaşananlarla ilgili Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu'na tepki gösterdi.

  Orduspor yönetimi, yaptığı yazılı açıklamada, maç sırasında Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur'a ağza alınmayacak küfürler eden Eskişehirspor taraftarlarını kınadıklarını bildirdi.

  Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu'nun tek sorumlu olarak gösterildiği açıklamada, "Bu karşılaşmada bizi en çok üzen, maçın başından itibaren kulüp başkanı Şükrü Bodur'a ağza alınmayacak küfürler edilmesidir. Nebi Hatipoğlu, bir haftadır olay çıkartılmaması ve Bodur'a küfür edilmemesi için organizasyon yapmıştır.

  Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu maç öncesi yapmış olduğu açıklamalarda Orduspor'u çiçeklerle karşılayıp, ağırlayacağından bahsetmiş, ancak Bodur'a küfür ettirmek için hazırlık yaptığı ortaya çıkmıştır" denildi.
Başkan Hatipoğlu'nun istemesi halinde küfürleri durdurabileceğinin belirtildiği açıklamada, "Bunun önlenebilmesi için anonslar yapılabilirdi. Bu yollara gidilmediğine göre, yapılan çirkin davranışları arzu ettiği ortaya çıkmış bulunmaktadır.

  Kendisi öyle kin içindeymiş ki, antrenman için saha istedik, onu bile vermedi. Hatipoğlu iki ili birbirine düşürmek istemiştir. Eskişehir gibi büyük bir camianın başkanlığını kaldıramayacağını bir kere daha göstermiştir. Nebi Hatipoğlu'nu yaptıklarından dolayı protesto ediyor ve kınıyoruz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.