Orduspordan Açıklama

Orduspordan Açıklama

Gerekli tedbirleri almış ve almaya devam ederek 2. yarıya çok daha güçlü gireceğiz. Geçmişte de bir çok kez aynı sıkıntılarla karşılaştık ve gerekenin daha fazlasını Orduspor Başkanı ve yönetim kurulu olarak yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Öncelikle spo

 

Orduspor Kulübü Yönetim Kurulumuz, ortak bir açıklamada bulundu.

 

Yolumuza Emin Adımlarla Devam Ediyoruz’

 

Orduspor adına yapılan yazılı açıklamada; ‘‘ Ordusporumuz artık geldiği başarılı ve tarihi nokta ile bir kutup yıldızı olmuştur. Hedefler artık çok büyümüş bunun için gerek Futbolcu kadrosuyla ve diğer yatırımlarla Ordusporumuz her alanda kendisinden olumlu bir şekilde bahsettiren başarılı bir kulüp olmuştur. Ordusporumuz’ u aldığımız noktadan, bugün getirdiğimiz başarılı nokta artık Dünya kulübü olma yolunda altyapı çalışmalarının hızlanmasıyla başarılı bir şekilde devam etmektedir.

 

Orduspor Kulübü artık sadece Futbol takımı olan değil, her alanda temsil edilen başarılı bir kulüp olmuştur. Her şey istediğimiz şekilde, kontrol altında, gerekli tedbir de alınarak Ordusporumuz için  başarıyla devam etmektedir. Süper Lig’ in değerini hep beraber çok iyi bilmek zorundayız. Ordusporumuz Ordu şehrimizin en büyük turizm elçisi ve  en büyük markasıdır.

 

Orduspor olarak Süper Lig’ e çok iyi başlamamız ve çok iyi çıkış yakalamamızın neticesinden, 17 maçlık ilk yarının değerlendirme sonucunda her şeye rağmen, Ordusporumuz  ortaya koyduğu başarılı futbolla bizleri mutlu etmiş, son maçlarda skor olarak üzmüş, futbol olarak  mutlu etmiştir. İlkyarı içinde yaşadığımız süreç futbolun içinde var olan süreçtir.

 

Gerekli tedbirleri almış ve almaya devam ederek 2. yarıya çok daha güçlü gireceğiz. Geçmişte de bir çok kez aynı sıkıntılarla karşılaştık ve gerekenin daha fazlasını Orduspor Başkanı ve yönetim kurulu olarak yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Öncelikle sportif açıdan 2. yarı çok daha başarılı bir tablonun ortaya çıkması adına dünde olduğu gibi bugünde Orduspor olarak Başkan ve yönetim kurulumuz hiçbir fedakarlıktan kaçmayarak, Ordusporumuz için gerekeni hızla yapmaktadır. 2 yarıya yeni Hocamız ve yeni transferlerimizle çok daha güçlü gireceğiz.

 

Çok yoğun maç trafiğimiz 2. yarı daha artarak devam edecek. Ordusporumuz’ a, Orduspor Başkanı ve yönetim kurulu olarak en güzelini laik görmeye ve  vermeye devam edeceğiz.

 

Yola çıktığımız günden bugüne hep hedeflerini gerçekleştiren verdiği Şampiyonluk sözünü 1 yıl erkenden tutan Başkan ve yönetim kurulu olarak 2. yarıya yeni hocamızla ve aramıza katılacak yeni  transferlerimizle çok daha güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Büyük Orduspor taraftarlarımızın içi rahat olsun. Ordusporumuz bu yıl Süper Lig’ i hedeflediği ilk  10 içinde bitirerek önümüz deki  5 yıla koyduğumuz hedeflere kurumsallaşma adına yaptığı yatırımları hızlandırarak devam edecektir.

 

Projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Ordusporumuz’ un kalıcı gelirlere kavuşması adına gerekli adımları atacağız. Ordusporumuz’ u borsaya ve halka açacağız.

Ordusporumuz artık Dünya kulübü olma yolunda altyapı eksikliklerini hızla gidermeye devam etmektedir. Eskisinden çok daha güçlü bir şekilde, Başkanımız’ la yönetim kurulumuzla ve büyük Orduspor taraftarlarımızla yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

Yeni Hocamız ve ekibiyle, yeni transferlerimizle, büyük Orduspor taraftarımızın da desteği ile ikinci yarı oynayacağımız 17 final maçından Camiamıza yakışır sonuçları alarak yeni sevinçler yaşayacağız. Büyük Orduspor taraftarımızın içi rahat olsun büyümeye, her yıl daha büyük projeleri Ordusporumuz için hayata geçirmeye devam edeceğiz. Yolumuz açık ve aydınlıktır" denildi ".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.