ORDUSPOR TAKIMININ DESTEĞE İHTİYACI VAR…

ORDUSPOR TAKIMININ DESTEĞE İHTİYACI VAR…

Ticaret ve Sanayi odaları, gelip de başkana , duru göldeki 3 Nolu sahayı biz çimlendirebiliriz, koca Ordu da “200-300” bin lirayı bulamayacak kadarda mı ordu spor için cebine el atacak iş adamı yok, diyerek burası da bizden deme güzelliğini niye yapmazl

 

ORDUSPOR TAKIMININ DESTEĞE İHTİYACI VAR…

Burası,  kimsenin mülkü  olan yer yada alanı değil, burası, Ordu insanının tasa da , sevinçte el ele duygularını dışa vurabildiği önemli bir kurumun hizmet verdiği şubenin adı.

Buranın başkanı  dünden bugüne isimlerle  özleşmedi,  şu iyi,  bu çok iyi diye de notlar verilmedi, ama hepside alın teri ile kazandığı on kuruştan 3 ünü bu kuruma verirken  asla burun bükmedi, of demedi.

Fakat her yerden çok,  Karadeniz de ben bilirim  çok  önde, kimsenin yaptığına  şunu da  takdir  edelim yok. Her başkan Ordu spora bir tuğla koymuştur. Kimi üç kimi beş, ama koymuştur. Seni severim olurum, sevmem olmam mantığı da artık komik oldu.

Gelmişsen Ordu spor için ve  hizmet için. Zaten hep böyle oldu. Çok iyi hazırlanmış işlerdeki yüzdelerin oranı ile istenmiş de  gelmişlerin oranına  bakılınca , bırakılan eser anlamında kıyaslarsak, hazırlanmışlar  on basar.

Kızanlar olsa da bu böyle.

Bu ilde “Vali, Belediye başkanı, Jandarma, Savcı, Emniyet, siyasiler, Sanayi odası, Ticaret  odası, iş adamları” ortak alandaki yapılacak işleri ordu spor olunca,  ben bu başkana , etrafına , yönetimine gitmem, yardımcı olmam,  para vermem gibi una ip serme işleri fazla olamaz.

Sayın isimlerden bazıları  hala yenilenen tesislere gelmedi. Ziyaret edipte burası  güzel olmuş bile demedi. Mecbur mu, hayır tabide, yarın onlar burada olmayacağının şimdiden yazılmış alın yazısı mı var?

Ticaret ve Sanayi odaları, gelip de başkana ,  duru göldeki  3 Nolu sahayı biz çimlendirebiliriz, koca Ordu da “200-300” bin lirayı bulamayacak kadarda mı ordu spor için cebine el atacak iş adamı yok, diyerek burası da bizden deme güzelliğini niye yapmazlar ki?

Sayın  Torun ,başkana tesislerde gelip te, “daima belediye olarak yanındayız demez ki? Ali şen bile  Fener için taşın altına elini koyduğu bir zamanda… Kimse çok şey istemiyor. Kimse şahsi işleriniz var barışında demiyor. Ordu spor için bir tuğlada siz koyun diyor  ise bir mahsuru var mı, bu fırsatı turizm kenti olmaya aday bir il yaparsa, mutlu olmamasının da yönetim tarafında sebebimi var?

Allah aşkına ortak değer Ordu spor..Sizler de bir tuğla koyun artık..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.