ORDUSPOR NEDEN DÜŞÜYOR

ORDUSPOR NEDEN DÜŞÜYOR

Bir önceki yılın Takımını kim ne sebeple bozdu belli değil.Medem bozdunuz aldığınız adamların kalitesini hiçmi aranızda konuşmadınız.Bu adamlar kaça geldi.Ne kadar para aldılar kimse bilmiyor. Bu adamlardan dolayı bu kulüp borca girdiyse yazık değilmi.

ORDUSPOR NEDEN DÜŞÜYOR

Ad Soyad: Abdullah Kuvancı
Tel: 532.3728183
E-Posta: [email protected]
IP: 92.45.185.255

Öncelikle bu yazıyı yazmama müsaade ettiğiniz için size teşekkür ediyorum.

Yayınlanmasının tamamen sizin inisiyatifinizde olduğunu da biliyorum ve saygı duyuyorum. 


Bu gün Orduspor-Kasımpaşa maçını izlerken ilk yarı yediğimiz 2.golden sonra evden çıktım ve maçı izleyemedim.Tansiyonum çıktı.

Bu yıl ben hiç bir maçı rahat izleyemedim21360

.Çünkü biz hiç süper lige yaraşır bir top oynamadık.Ben devre arasında da yazı yazmıştım.İyi olmadığımızı transfer yapmaz isek zor durumlara düşeceğimizi yazmıştım.

Yabancılarımızın kötü olduğunu,bu ligi kaldıramayacaklarını belirtmiştim.

Tabi ben takımın mali yapısını bilmiyorum.İyi olsaydı adam alınırdı.

Demekki mali yapımızda iyi değilmiş.

Bunu sorgulamak haddim değil.

Ben bu yazıyı birilerine kızmak, sitem etmek veya ben böyle olacağını biliyordum demek için yazmıyorum. Bir Ordulu olarak içim yandığı için yazıyorum. Bu şansı çok kolay kaybettiğimiz için yazıyorum.

O nedenle düşündüklerimi şimdi sıralamak istiyorum. 
-İyi takım kuramadık.Ligin başında puanları almaya başlayınca avrupadan,ilk 5.ten konuşmaya başladık.Çok kaliteli takımımız var zannettik.Gerçekleri göremedik.Yendiğimiz 3.takımın 10.kişi kaldığını hesaba katmadık. 


-Kadromuzun yetersiz olduğunu tüm Ordulular anladı,bizim başkanla-Hocamız anlamadı. Yada birbirlerinin keyfini kaçırmamak için gerçeği dile getiremediler. 


-Bizde oynayan topçuların çoğunun bizden başka hiç bir takımda kadroya giremeyeceğini anlayamadılar.Orta sahası olmayan bir takımın hocası bu ligde tutunamayacağını anlayamadı.1-2 tane iyi niyetli oyuncumuzda,baktıki olmayacak kendisini parçalamanın bir anlamı olmadığını düşündü. 


-Düşüşümüz ufukta göründüğü halde hocamız ve başkanımız hep düşmeyeceklerini dile getirdi.Evet bir hoca ve başkan düşmeyeceğini söylemeli.Bu doğrudur ama,birbirleriyle istişarede bulunup ortadaki gerçeği görüşebilirlerdi. 


-Başkanımız çok kolay ulaşılan biri oldu.Sürekli tv.lerde konuşan biri haline geldi.Açıkçası biraz antipatik göründü.Bir demecinde bu ligin en iyi hocası Cuperdir dedi.Bu durum hoş karşılanmadı.Hatta tepki gördü.Bunları söylemein yerine,diğerleri gibi hakemlerden bahsetseydi daha isabetli olurdu.Sivas maçından önce hafta boyunca Rıza Çalımbay hakemler bizi mahvetti dedi,Bu nu duyan Cüneyt Çakır bizi bitirdi.Esas tepkimizin zamanını ayarlayamadık. 

21361
-Her maçta özellikle kondisyonumuz 60.dakikadan sonra bitti.Cuper takımı iyi kondisyona sahip olur denirdi ama tam tersi oldu.Takım adeta rezil oldu.Bir Hasan Kabze ye tahammül eden bir hocanın bana göre her fikri tartışılır.Bir adam düşünün takım için hiç bir yapamıyor,tüm topları eziyor.Kondisyon hiç yok.Hiç bir topu olumlu kullanamıyor.Bu adam her hafta 11.de.Neyi tartışacağız.Nizamettinin topu alınca önce kendisine çalım attığınımı,Stancunun kendisini tam anlamıyla takıma vermediğini ve adam eksiltmeden ligi bitirdiğinimi,defansın her hafta değiştiğinimi,bir agus 2.lig topçusu iken bizim takımda oynadığınımı,Barralın lig bitsede gitsek tavrınımı,yetersiz Ferhatlarımı,Gezmeye gelen Romero ve monjeyimi,tartışılacak ve yazacakların sonu gelmez.Bunlar yakınımızda iken göremedik. 


-Bu dar ve yetersiz kadroda bulunan bir Yiğiti beğenmedi bu hoca.Bu adam kötü olsa GS.almaz.Bu çocuk izlediğimiz bir adam.Bu takımda oynamaması gerekenler oynadı,bu adam oynayamadı.Yabancıları bu Cuper getirdiği halde bazılarına hiç forma vermedi.Forma verirken,verdiği adamdan aldı,hiç ortada olamayan adamı 5.maç arka arkaya oynattı.Sonra bu oynattığı adamlar tekrar kayboldu.Hiç kimse bir şey anlamadı.Ara sıra bizim kadromuz çok kaliteli demeyi,hocamız ve başkanımız hep tekrarladı.Ama gerçek bu değildi. 21362


-Benim ve Tüm Orduspor taraftarının içi,Galatasaray ve Sivasspor maçlarında çok acıdı.

Uykularımız kaçtı.Bu taraftar bunu hak etmedi.

Elbette yenilebilirdik ama böyle değil.Helede Sivasspor maçında tarafatarımız oaraya gitmiş.

Son 10 dakikada yeniliyorsunuz ve bu insanlar kahroluyor.

Hiç olmazsa bu maçtan sonra radikal karar alınbilirdi.

Halen hoca övülmeye devam edildi. 


-Ben her zaman yazdım,hizmet eden herkese saygı duyarım.

Sonuçta taşın altına elini sokmuş.Kulüp ortada kalmışken sahip çıkılmış.

Bize Ordulular olarak bir sevinç yaşatılmış.Bunlara amnenna.Ama ben yapılabilecekken yapılmayanlardan bahsettim.

Bu çokmu zordu.

Yapılanlar biraz daha gerçeklere dayalı olmalıydı.Bu seyirci her şeyi haketti.Kimse olmayacak bir talepte bulunmadı.

Cuper iyi insan olabilir ama,hiç iyi hoca örneği göstermedi.

Bir önceki yılın Takımını kim ne sebeple bozdu belli değil.

Medem bozdunuz aldığınız adamların kalitesini hiçmi aranızda konuşmadınız.

Bu adamlar kaça geldi.

Ne kadar para aldılar kimse bilmiyor.

Bu adamlardan dolayı bu kulüp borca girdiyse yazık değilmi.

Bu takım düştüğünde bu borçları nasıl kapatacak. 


-Son olarak iş işten geçti.Gelecek yıl ne yapılacak ona bakmalı.Gidecekler gitsin en az zararla.Kimse bunları almaz. Ele avuca gelen adam yokki.

Beğenilmeyen Baroni yi başkası beğeniyor.

Adam da top oynuyor. Ama bizim hoca onu takımda görmek istemiyor.Güle güle hoca.Sen memleketine gittin.Bizi burada bıraktın kendi halimizde.

İyi adam olabilirsin kişiliğine saygı duyarım ama, hiç iyi hoca olamadın. Takım yenilmişken bile gülebildin. Yinede seni Ordudan adam gibi uğurladılar. 

Ordulularada bu yakışırdı. Bundan sonra yapacağımız,geleceğe bakmak.

Umarım Giresun-Samsun gibi olmayız.Mali durumumuz iyi değilse bizi iyi günler beklemiyor.

Çıkmayan candan ümit kesmeyelim ama sanki düştük gibi.

Ben Akhisarın kadrosu bizden iyi olmamasına karşın, verdikleri mücadeleyi ve inanmışlık ruhunu gösteremeyen herkese utanmanız gerekmiyor mu diyor ve tüm Orduspor taraftarına takımlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.

Özellikle her maçına giden,deplasmanlarda bile elinden gelen her şeyi yapan tüm taraftarlara Ankara dan selam ve sevgilerimi yolluyorum.


Ad Soyad: Abdullah Kuvancı
Tel: 532.3728183
E-Posta: [email protected]
IP: 92.45.185.255

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum