Orduspor Maça Doğru

Orduspor Maça Doğru

Bu mücadele için Perşembe günü Karabük’ e giden takımımız, tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.K.D.Ç.Karabükspor – Orduspor 01.10.2011 / 15:00 Orduspor Profesyonel Futbol A Takımımız’ a bu mücadelede başarılar diliyoruz.

Spor Toto Süper Lig’ in 5. Haftasında, Orduspor Profesyonel Futbol A Takımımız, Kardemir D.Ç. Karabükspor’ a konuk oluyor.

Maça Doğru

Bu mücadele için Perşembe günü Karabük’ e giden takımımız, tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Orduspor Profesyonel Futbol A Takımımız’ a bu mücadelede başarılar diliyoruz.

 

 

 

K.D.Ç.Karabükspor – Orduspor  01.10.2011 / 15:00

 

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu Kapasite: 7593

 

Hakem: Süleyman Abay                   Hava Durumu: Çok bulutlu / 22°                Yayın: Lig Tv

 

Spor Toto Süper Ligin 5.hafta karşılaşmasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Orduspor, rakibi ile Süper Toto Süper Ligde ilk kez karşı karşıya gelecek.

 

Süper Lig'de ilk kez karşılaşacağız

 

 

Orduspor ve Kardemir Karabükspor bugüne kadar 2.Lig ve Bank Asya 1.Ligde toplam 30 kez karşı karşıya gelirken, bu karşılaşmalarda Orduspor 11 kez, Kardemir Karabükspor ise 12 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

İlk olarak takvim yaprakları 31 Aralık 1972 tarihini gösterdiğinde 2.Ligde karşı karşıya gelen iki ekibin Ordu'da ki mücadelesinde Orduspor sahadan 3-1'lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

Son 5 resmi karşılaşmada Kardemir Karabükspor'a hiç kaybetmeyen Orduspor, rakibi karşısında son yenilgisini 26 Eylül 2004 tarihinde Karabük'te oynanan 2.Lig karşılaşmasında alırken, son galibiyetini ise 18 Ekim 2009'da Ordu'da oynanan karşılaşmada 3-1'lik skorla aldı.

Kardemir Karabükspor ile deplasmanda bugüne kadar 15 kez karşılaşan Orduspor, rakibine karşı deplasmanda ki tek galibiyetini 1994-1995 sezonunda 2-1'lik skorla elde etti.

Spor Toto Süper Lig 2011-2012 sezonunda Orduspor son 3 maçını kaybetmezken, Kardemir Karabükspor ligde oynadığı son 3 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayamadı.

Her iki takım son olarak sezon öncesi Ankara'da düzenlenen Başkent Turnuvasında karşı karşıya geldi ve 12 Ağustos 2011'de oynanan bu özel karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşamanın hakemi Süleyman Abay bugüne kadar Bank Asya 1.Ligde 4 kez Orduspor maçlarında düdük çalarken, Mor beyaz'lı ekip Abay'ın yönettiği karşılaşmalarda sahadan bir galibiyet, bir mağlubiyet ve iki beraberlikle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum