Orduspor' da görev dağılımı yapıldı

Orduspor' da görev dağılımı yapıldı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'da Vali Yardımcısı M. Fikret Çavuş'un başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu görev dağılımı yaptı.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'da Vali Yardımcısı M. Fikret Çavuş'un başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu görev dağılımı yaptı.

Orduspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Okur Genel Sekreterliğe getirildi. Mali Asbaşkanlığa Celal Eker, İdari Asbaşkanlığa Cengiz Bilgihan, Sportif Asbaşkanlığa ise Ender Kırca'nın getirildiği yönetimde basın sözcülüğünü de Cengiz Bilgihan üstlendi. Transfer komitesi ise M. Fikret Çavuş, Cengiz Okur, Celal Eker, Cengiz Bilgihan ve Ender Kırca'dan oluştu.

Yönetimde Levent Yıldırım, Abdullah Demir, Nedim Şahin, Bahadır Karlıbel, İbrahim Altay, Şirin Çiçek 'Sosyal Komite' olarak belirlenirken, Şirin Çiçek, Selçuk Altaş ve Hüseyin Bayrak alt yapı sorumluluğuna getirildiler.

Nedim Türkmen'in İstanbul, Şevket Avcı'nın yurtdışı ve Bahadır Karlıbel'in Ankara sorumluluğuna getirildiği yönetimde Erkan Şahin proje sorumlusu ve muhasip, İ. Ferit Şahin veznedar ve İsmail Çağlayan stat sorumlusu olarak görev alacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.