Orduspor Bolu'da güç topluyor

Orduspor Bolu'da güç topluyor

Orduspor'un Bolu Termal Otel de başladığı hazırlıkları son sürat devam ediyor.

Orduspor'un Bolu Termal Otel de başladığı hazırlıkları son sürat devam ediyor.

15 Temmuz – 01 Ağustos arasında gerçekleşecek olan 1. Dönem kamp çalışmaları Teknik Direktör Ahmet Suphi EVKE yönetiminde yoğun ve tempolu bir şekilde devam etmekte.

30 kişilik futbolcu kamp kadrosu ile devam eden 1. Etap çalışmaları kondiyon ve koordinatif özelliklerin gelişmelerine dayalı olarak organize ve bilimsel bir yapıda devam etmektedir.

Yeni transferlerden Mehmet Al bugün kampa katılırken diğer transfer Ufuk Ateş"in daha sonra kampa katılacağı çalışmalarda, ilk gün koşu ağırlıklı dayanıklılık ve genel kuvvete dayalı bir çalışma gerçekleştirildi. İkinci günü çift çalışma ile geçiren Orduspor, sabah antrenmanında aerobik dayanıklılık ağırlıklı koşu programını uygularken; akşam antrenmanında topla kondisyon antrenman programını uyguladı.

Bugün sabah antrenmanında futbolculara testler uygulanacak olup, 1. Etap çalışmaları kombine bir şekilde devam ettirilecektir. Onbeş gün sürmesi planlanan birinci etap kamp çalışmalarında, kondüsyon çalışmalarıyla beraber futbolcuların birbirleriyle kaynaşması ve takım ruhunun oluşturulması hedeflenmiştir.

Futbolcuların neşeli bir şekilde çalışmaları, teknik heyeti sevindirirken, Teknik Direktör Ahmet Suphi EVKE; başarılı ve heyecan verecek olan bir takımın temellerini atmak için çok çaba sarf ettiklerini, yönetiminde bu konuda büyük fedakarlıklar yaptığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum