ORDUSPOR  BASKET  TAKIMI

ORDUSPOR BASKET TAKIMI

Ben basket takımımızı tebrik ediyorum, başarıları ile de her hafta gururlanmaya devam. Burada en büyük pay Akın Çiçek gibi görünse de onu destekleyen başkan Nedim Türkmen dir. Sagolsun. Niye olmasın ki, değil mi Akın bey niye olmasın ki!

 

ORDUSPOR  BASKET  TAKIMI
 
Kurulma aşamasında ya da  Akın Çiçek başkan Nedim Türkmen e bunu söylediğinde bir çok kişi tavırlı idi belki de. Niye diyen gözler gördüm basket camiası içinde bir çok duayen insanlardan. Ayrı gayrı sırf futbolda olur , hakemlerde bu var sanmıştım. En sıkı olan basket derdim sorsalardı, bunları duyunca birden şok oldum.
 
Vay be dedim.
 
30 yıl oldu, dile kolay sporun içindeyim. Allah ömür versin Aziz Tokat yanımızda, birde  Sezai  Kalafat, kaç nesil gitti ve geldi. Bizde hassas olduk demek ki, Akın Çiçek niye bu yükü alır dedim bazen. O kadar işin içinde iken  bu  ne yahu falan. Ama adamın işi bu, benim işim futbol olduğu kadar .
 
Samimi olarak ta bugün gurur duyduğum , arada kıskandığım basket takımı ordu adına bize çok şey katıyor. Akın ve yönetim kuruluda işine o kadar sarılmış ki, bizlere birlik dirlik ve nasıl yönetici olunur dersi veriyorlar, bundan amatör takımlarda ders çıkarmalı.
 
Ben basket takımımızı  tebrik ediyorum, başarıları  ile de her hafta gururlanmaya devam. Burada en büyük pay Akın Çiçek gibi görünse de onu destekleyen başkan Nedim Türkmen dir.  Sagolsun.
 
Niye olmasın ki,  değil mi Akın bey niye olmasın ki! 
 
ENGELLİLER BASKET TAKIMI
 
Ordu spor basket takımı  kadar ordu belediyesi basket engelliler takımı  da her hafta Ordu iline başarıları  ile geliyor, Ordu spor basket takımı  gibi alnımızı ak ediyor. O kadar futbolun  içindeyiz ki , o  kadar uzak kaldık ki, Ordu da basket, tenis ve de yüzme gibi sporların olduğunu unutuyoruz. İnsanlara da bunları köşemizden duyuramıyoruz.
 
Duru gölün içinde ömrümüzü bir genç buluruz da, Arşimet gibi  spor camiasına koşup” işte bulduk” demenin beklentisi içinde ömrümüzü harcadık. Onlarda vardı etrafımızda göremedik.
 
Hala göremiyoruz ya, görsek zaten o salonlar bomboş mu olurdu? Ben iki takımına da her zaman başarılar diliyorum Bu güzellikleri onlarla yaşayanları da alkışlıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.