ORDUSPOR A2..

ORDUSPOR A2..

Ordu spor A2 de doğum yaşı 1994 ve 95 olarak tespit edilmiş ve bu isimlerinde bu ligde boş zamanlarında da U 19 da oynayarak tecrübe kazanımlarının sağlanması amaç edinilmiş. Bu konuda alt yapıdaki hocalar, idari sorumlular ve teknik sorumlu sayın Kır, ba

ORDUSPOR A2..

Ordu spor kulüp başkanı sayın Nedim Türkmen her demecinde Ordu spor u Avrupa ya taşıyacağız diyor. Bu kadar iddialı başkanın olduğu yerde alt yapıda da kim ne derse desin herkes önemli adımlar atılıyor. A2 Takımları profasyonel takımlardaki oyuncuları oynatma ve formlarını koruma adına kurulan bir tampon bölge diye adlandırılmış olsa da, Ordu spor olarak alt yapı planlamasında iki yıl sonra bu takımın ligin de şampiyon, içinden de yukarıya taşıyacağı oyuncuları mevcut olacak şekilde çalışmalara başlamıştır.

Ordu spor A2 de doğum yaşı 1994 ve 95 olarak tespit edilmiş ve bu isimlerinde bu ligde boş zamanlarında da U 19 da oynayarak tecrübe kazanımlarının sağlanması amaç edinilmiş. Bu konuda alt yapıdaki hocalar, idari sorumlular ve teknik sorumlu sayın Kır, başkanı teyit edecek, Avrupa takımına yakışacak bir Ordu spor alt yapı çalışmasını başlattıklarını gururla söylerken, neticelerden çok içindeki oyunculardan ne kadarı yukarıya çıkar onun hesabında.

A2 liginin en genç takımı Ordu spor A2, her maça zaten galibiyet parolası ile çıkıyor. Klasman maçlarında iki mağlubiyeti ve bir galibiyeti bulunan Orduspor A2 takımının amacı bu gruptan iyi bir yerde çıkmak, mevcut isimleri pişirmek seneyede bu kadroya bir iki takviye yapmak.

Geleceğe güvenle bakıyoruz diyen Turgut Kıra katılıyorum. Bu kadar kolayca pişmez ekmek. Ne yollardan geçip te sofraya geliyor. Tadı tatlı olacak. Onun gibi kaç maç, hatalar, iyi oyunlar derken onlarda bir Futbolcu olduklarının farkına varacaklar. Şimdi kıyasıya bu ligde rakiplerine karşı oynuyorlar.

Zordur, dedikodusu boldur, çekemeyeni çoktur, onlar ne yapıyorcuların dışardan okuduğu gazeller her zaman olacaktır. Ama A2 takımı bir yol haritası çizdi gidiyor. Yeter ki Avrupa hayalini maddeleştiren başkan ve yönetimde başını biraz çevirip te izlese. Neticede bu kimsenin değil Ordu sporun geleceği olan yer, alt yapı…

En önemli yerlerden biri, can damarı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum