Orduspor 3 – 2 MP Antalyaspor

Orduspor 3 – 2 MP Antalyaspor

Bu mücadele için yoğun bir hazırlık dönemi geçiren takımımız, etkili başladığı maçta, 7. dakikada Javito’ nun ortasına kafayla çıkan Hasan Kabze takımımız 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden 10 dakika sonra, Stancu skoru 2-0 yapan golü attı. İlk yarı

 

Orduspor Profesyonel Futbol A Takımımız, Spor Toto Süper Lig’ in 26. haftasında MP Antalyaspor ile karşılaştı.

Orduspor 3 – 2 MP Antalyaspor

 

Bu mücadele için yoğun bir hazırlık dönemi geçiren takımımız, etkili başladığı maçta, 7. dakikada Javito’ nun ortasına kafayla çıkan Hasan Kabze takımımız 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden 10 dakika sonra, Stancu skoru 2-0 yapan golü attı. İlk yarının son anlarında, dakika 44’ teMiguel Garcia skoru 3-0 yapan golü attı ve ilk yarının sonucunu belirledi.

 

Mücadelenin ikinci yarısında skoru korumak adına temkinli bir oyun sergileyen takımımız, zaman zaman etkili ataklar bulsa da MP Antalyaspor’ dan 70. dakikada Jaba’ nın, 90. dakikada da Emrah’ ın golüne engel olamadı. Mücadele Ordusporumuz’ un 3-2 üstünlüğüyle sonlandı.

 

Orduspor 3 –Medical Park Antalyaspor  2 

Stat: 19 Eylül 

 
Hakemler: Tolga Özkalfa, Mustafa Emre Eyisoy, Ali Saygın Öngel 

 

Orduspor: Fevzi, Yalçın, Abdurrahman, Garcia, Selçuk, Ali Çamdalı (Dk. 66 Abdülkadir), Hasan, Javito, Culio, Onur (Dk. 90 Ömer), Stancu (Dk. 72 Hakan ) 

 

Medical Park Antalyaspor: Ömer, İbrahim, Kerem, Uğur, Ali Zitouni, Minev, Ali Tandoğan (Dk. 46 Erkan), Deniz, Ali Turan, Mehmet Eren  (Dk. 78 Emrah), Melih (Dk. 46 Jaba) 

 

Goller: Dk. 7 Hasan, Dk. 17 Stancu, Dk. 44 Garcia (Orduspor), Dk. 70 Jaba, Dk. 90 Emrah (Medical Park Antalyaspor)

 

Sarı kartlar: Dk. 24 Ali Çamdalı, Dk. 65 Garcia, Dk. 88 Onur (Orduspor), Dk. 57 Erkan, Dk. 69 Uğur, Dk. 75 Mehmet Eren (Medical Park Antalyaspor) 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.