Orduspor

Orduspor

Bu gün yerel bir televizyon kanalını seyrederken ,ciddi derecede etkilendim. 2011 panoramasını gösteriyordu vede,mevzuu da ordusporun bank asyadan,süperlige olan yolculuguydu. Şunu tüm samimiyetimle ifade edeyimki bir ordulu olarak çok duygulandım. Baya

Orduspor


19967Murat Beyazıt

Bu gün yerel bir televizyon kanalını seyrederken ,ciddi derecede etkilendim.

2011 panoramasını gösteriyordu vede,mevzuu da ordusporun bank asyadan,süperlige olan yolculuguydu. Şunu tüm samimiyetimle ifade edeyimki bir ordulu olarak çok duygulandım. Bayağı meşagatli bir yolculuk oldugunu bir kez daha anladım .

Aklıma şu geldi sayın başkanın,bazı davranışları dogru ,bazı davranışları yanlıştı ama konunun bütününe baktıgımda bu işin kolay olmadıgını anladım ,çünkü bu mücadelenin çok zor vede meşagatli bir mücadele olması herkesin ortak kanısı.

Şimdi her ordulunun farkına varması gereken bir hakikat var ,oda şu geldigimiz yer çok önemli ,lakin kalmak çok daha önemli bu takım süperligden düşerse çok acı çekeriz vede hatıralarda bir anı olur orduspor.

Hepimize bu ikinci yarıda ciddi görevler düşüyor oda şu; herkes yapması gereken fedakarlıgı maksimum yerine getirmeli,getirmeli ki bu takım ligde kalsın.

Sayın başkanı yabancı hoca konusunda, eleştirenlerden biriydim.

Kendisi bu yönde karar aldı ve de dogru yaptıgına bende inanadım.

Takımı takip eden herkese soruyorum, Cuper in ekibinin takıma çok ciddi idman uyguladıgını söylüyorlar bunada çok sevindim .

Futbolcu hocayı ciddiye almadıgı zaman, işine gereken önemi göstermez ,şimdi benim ordusporlu sporcu kardeşim işini her zamankinden fazla sarılmak zorunda ,aksi taktirde dogacak sonucu aklından bile geçirmek istemez .

Sayın başkanı bu tercihten dolayıda tebrik etmek isterim.

Birde çok ciddi önerim olacak bu takımda yedekte olupta orduspora hiç bir şey veremeyecek bazı oyuncu kardeşlerim var, birde bunları himayesine alıpta burada tutan arkadaşıma seslenmek istiyorum.

Olmıyacak adamları burada tutmanız nafile onun için sayın başkanım bu oyuncuları çagırıp hizmetlerinden dolayı teşekkür edip, vede yerlerine kayserisporun yaptıgı gibi ilerisi için hem oynatabilecegi, hemde satıp para kazanabilecegi tipte oyuncuları orduspora kazandırması gerekir.

 Çünkü bu oyuncular allah göstermesin süperligde işler yolunda gitmezse takımın B planı olur.

Buda ordusporu tarih olmaktan kurtarır.

Her şeye ragmen sayın başkana başarıwWlı vede sıkıntısız bir ikinci yarı diliyorum.

İnşaalah her şey yolunda gider.


Ad Soyad: murat bayazit
Tel: 0532 2901320
E-Posta: [email protected]
IP: 78.162.70.218

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum