Orduspor

Orduspor

Tff nin geçen hafta açıkladıgı cezaya bakıyorumda ,bir takım bu kadar ucuz cezayı nasıl yer ,bunu bir i bana izah etsin sayın başkan her defasında kurumsallaşmadan bahsediyor. Bu süreci, bu kadro ilemi yapacak anlamış degilim. Cezanın miktarı az da deg

orduspor

Yazan: Murat BEYAZIT

Şu hafta ,bu hafta derken Ordusporumuz ilk 5 haftayı geride bıraktı.

Bu süreçte puan cetveline baktıgımızda 5 maç ve 8 puan durum dogrusunu söylemek gerekirse çokta fena degil. Bu süreçte en çok korktugum takım çok ucuz kart yedigini düşünmüştüm bunda da dogrusu yanılmadım, en son maçta gosso 4. sarı kartı gördü, eskişehir maçında oynamayacak,bu orduspor için ciddi kayıp.

Üstelik son maçta gördügü kartı, bu kalitede oyuncu, bu kadar ucuz görmemeliydi diye düşünüyorum. Oyuncuların bazılarına bakıyorumda kendisini ordusporun üzerinde görüp lakayıtlaştıgını düşünüyorum. 

Bu takım yedek kulübesi olarak çokta zengin degil onun için ,kesinliklebu gereksiz kartlardan uzak durmalıyız aksi taktirde faturasını agır öderiz. Puan cetvelinde yerimize baktıgımızda 8 .sıradayız bu bizim için yeterlimi bence fena degil , bundan sonrası için bu lig dahada ısınacak bu süreçte işimiz dahada zor olabilir diye düşünüyorum,aksi taktirde 3 puanlık sistemde 10 haftada kendimiz hiç ummadıgımız yerde bulabiliriz.

Bu ligde takımın süper lig tecrübeside önemli, gaziantep takımı sıralamada altta olasa bile 3 maç 9 puan, ligde farklı yerlere getirebilir onun için biz işimize çok sıkı sarılmalıyız aksi taktirde 26 yıllık rüyamız kısa sürebilir.

Ben bu ligde ilk 4 dışında favori düşündügüm takımlar Bursa ,Medikalpark antalya ,İBB SPOR Birde Eskişehir spor dan ligi forse edebilecegini düşünüyorum bu takımlara baktıgımızda süperlig tecrübelerinin bizden fazla .

Bizde takım olarak fena degiliz ama yedek kulübemiz çokta zengin degil.

Oyuna sürekli sonradan giren bir riberio, müslüm yelkenden çokta iyi degil.

Ne hikmetse sayın diyadin bu oyuncuda ısrar ediyor bunuda anlamak mümküne degil.

Şunuda ifade etmeliyimki sayın diyadinin oynattıgı oyunda ,bir taraftar olarak beni mutlu ettigini ifade etmek isterim.

Tff nin geçen hafta açıkladıgı cezaya bakıyorumda ,bir takım bu kadar ucuz cezayı nasıl yer ,bunu bir i bana izah etsin sayın başkan her defasında kurumsallaşmadan bahsediyor. Bu süreci, bu kadro ilemi yapacak anlamış degilim.

Cezanın miktarı az da degil,sen taraftara alım gücünün üzerinde bir fiatla bilet satmaya kalkacaksın,ondan sonra bu kadar ucuz [50 bin tl] ceza yiyeceksin çok yazık.

Örnegin bu çalışanlarınız işini dogru yapıp takımı zarara ugratmasa idi, bu para ordusporun kasasından çıkmasa ,iki iç saha maçında maratonu 30 tl ye satsan bu kadar zararında olmazdı,dolayısı ile bu taraftar takımı ile beraber yaşamış olurdu.

Sayın başkanı yermek gibi bir niyetinde yok bu işler çok ta kolay degil ,kendisininde allah yardımcısı olsun.

Sevgili dostlar bu hafta orduda 2 tane daha futbol heyecanı var.

Birincisi perşembe gün a2 takımımız sivasspor a2 takımı ile maçı var ,ümit ediyorumki gosso clioyu görmek için stada giden taraftarımız bu maçada gelir.

İkincisi ise sürekli ordusporumuza destek olan ilçemizin takımı olan Fatsa belediyesporumuzun maçıda orduda ,herkes gibi bende bu kardeş takımızın maçını seyretmek için Durugöldeki yerimi alacagım.

Sevgili dostlar hep futbol üzerine yazdım şimdide futbolun imkanlarını iyileştirmek için var gücüyle ugraşan ASKF başkanımızada teşekkür etmek isterim ,o da şunun için, durugöldeki 1 nolu sahada ışıklandırıldı ve artık gençlerimiz gece antreman yapmak için daha fazla imkana sahip oldu

bu konuda emegi geçen herkese de teşekkür etmek isterim tabiki başta Sayın Zafer Öztürk beye.

Kalın saglıcakla.

Ad Soyad: murat bayazit
Tel: 0 537 959 25 18
E-Posta: [email protected]
IP: 78.167.135.5

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.