Ordu'da Cimbom coşkusu sokağa sığmadı

Ordu'da Cimbom coşkusu sokağa sığmadı

Galatasaray'ın şampiyonluğu Ordu'da coşkuyla kutlandı. Galatasaray-Gençlerbirliği Oftaşspor maçının bitiş düdüğüyle birlikte sokaklara dökülen yüzlerce...

Galatasaray'ın şampiyonluğu Ordu'da coşkuyla kutlandı.
Galatasaray-Gençlerbirliği Oftaşspor maçının bitiş düdüğüyle birlikte sokaklara dökülen yüzlerce Ordulu taraftar, şehri karnaval yerine çevirdi. Araçlarıyla uzun konvoylar oluşturan taraftarlar, sarı-kırmızı bayrak ve flamalarıyla şehirde tur attı.

           

Şampiyonluk coşkusunu kutlayan taraftarlar, takımları lehine ve ezeli rakipleri Fenerbahçe aleyhine uzun süre tezahürat yaptılar. Galatasaray taraftarlarının oluşturduğu uzun araç konvoyları ise Belediye ve Fidangör kavşağında trafiği tıkadı.

Belediye önünde toplanan Galatasaray taraftarlarının zaman zaman yola taşması ise araç trafiğini kilitledi. Çok sayıda polisin görev aldığı kutlamalarda sürekli araç trafiğini kilitleyen yaya olan gruplar polislere zor anlar yaşattı. Ayrıca sokak aralarına maytap atan Sarı-kırmızılı taraftarlar polis tarafından sürekli uyarıldı.

             
Bu arada şehrin çeşitli yerlerinde toplanan Galatasaraylı taraftarlar, kutlamaları havai fişek gösterileriyle süsledi.

  Yüzlerce Galatasaray taraftarının bulunduğu Belediye meydanında halı sahada ayağını kıran bir taraftarın koltuk değnekleriyle kutlamalara katılması dikkat çekti. Kutlamalara Beşiktaşlı taraftarlarında katılarak Sarı-kırmızılı taraftarlara destek verdiği göze çarptı.

  Herhangi bir taşkınlığın yaşanmadığı kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.